Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fisikella 2010.gadā startēs Le Mans sērijā

Fisikella 2010.gadā startēs Le Mans sērijā
Džankarlo Fisikella
Foto: AFP/Scanpix

Kļuvis zināms, ka bijušais ''Force India'' un pašreizējais ''Ferrari'' rezerves pilots gaidāmo, 2010.gada sezona aizvadīs ''Le Mans Series''.

Zināms, ka pēc Felipes Masas gūtā savainojuma, pagājušās sezonas otro daļu Džankarlo Fisikella aizvadīja ''Ferrari'' komandā, kur gan būtiskus panākumus izcīnīt nespēja. Pēc 2009.gada sezonas ''Ferrari'' pastiprināja Fernando Alonso, kurš nomainīja Kimi Raikonenu, bet Felipe Masa veiksmīgi atlaba no gūtā savainojuma.

Šogad Džankarlo Fisikella būs ''Ferrari'' rezerves pilots, aiz jau pieminētajiem Fernando Alonso un Felipes Masas. Tā kā Džankarlo Fisikella gan ir vēlējies iegūt braukšanas praksi kur citur, tad šodien kļuvis zināms, ka visu nākamo sezonu Fisikella aizvadīs ''Le Mans Series''. Pagaidām gan netiek atklāts, kurā komandā startēs Fisikella.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-02-01 22:20, pirms 15 gadiem
ļoti laba izvēle!

     [+] [-]

, 2010-02-03 13:22, pirms 15 gadiem
viņam taču ir sava komanda GP2 seriālā. kāpēc viņš negrib pabraukāties tur?