Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Bukatovs: "Terorisma draudi – tikai iegansts"

Jānis Pārums

Terorisma draudi Mauritānijā bijuši tikai iegansts Dakāras rallijreida atcelšanai – tādu uzskatu pauž Krievijas komandas "Russian Team Rosagrolizing" pārstāvis Boriss Bukatovs.

Viņaprāt, Dakāras rallija atcelšanu veicinājis komplekss problēmu kopums, ar kuru saskārušies rallijreida rīkotāji: "Es domāju, ka plaši apspriestie terorisma draudi bija tikai formāls iemesls rallija atcelšanai. Patiesībā pastāvēja gana daudz problēmu, no kurām daļu var uzvelt uz organizatoru pleciem, daļu ne. Piemēram, laika apstākļi. Marokā bija notikušas stipras lietavas, pēc sinoptiķu prognozēm bija gaidāma stipra vētra Malagas apvidū. Tas ir ļoti būtisks fakts. Nav vērts par runāt par organizatoru problēmām – pārāk daudz sakritību un nelaimīgu sagadīšanos."

"Lai kā arī būtu, Dakāras rallija atcelšana bija smags trieciens tā dalībniekiem. Komandas veselu gadu tam gatavojās... Ja rūpnīcu komandas kaut kādu naudu vēl atgūs, tad pārējie būtībā nokļuvuši uz bankrota robežas. Tai pat laikā organizatoru zaudējumi nav tik lieli, kā viņi to cenšas pasniegt. Francijas valdības dokuments, kas rekomendēja šīs valsts pilsoņiem neapmeklēt Mauritāniju, būtībā kalpoja organizatoriem par attaisnojumu," uzskata Krievijas komandas pārstāvis.

"Sacensību rīkotāji savu naudu gandrīz pilnībā atgūs, tāpēc esmu pārliecināts, ka 2009. Gadā Dakāras rallijs noteikti notiks un starta protokoli tiks aizpildīti pilnībā," noslēdza Bukatovs.

Izmantotie resursi:
www.allsport.ru

  +6 [+] [-]

, 2008-01-10 18:54, pirms 16 gadiem
man jau no paša sākuma tas viss nelikās tīrs un joprojām neliekas...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-10 19:02, pirms 16 gadiem
Bukatovam jau shis viss ir saprotamāks nekā mums!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-10 19:08, pirms 16 gadiem
Principā, neredzu argumentu viņa teiktajam neticēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-10 19:32, pirms 16 gadiem
tas jau toch bij skaidrs pirmajaa diena, ka kaut kas tur nav, ka pēdējā dienā pirms starta pēkšņi atceļ, ja varēja jau sen atcelt!
Slēpts komentārs: Fox_sports
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-10 20:17, pirms 16 gadiem
kā tur bija patiesībā es domāju mēs nekad neuzzināsim, bet tas, ka organizatoru minētais iemesls ir tīrākās blēņas bija skaidrs uzreiz, ja būtu reāli teroristu draudi tad rallijs būtu atcelts dienu vai divas pēc fraņču tūristu slepkavības

  +1 [+] [-]

, 2008-01-10 20:27, pirms 16 gadiem
beidzot atrodas cilvēks kas pasaka kā ir !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-11 00:10, pirms 16 gadiem
Un tagad lielākā daļa dzied līdzi vienam krievam.
Kurš , no klātesošajiem zin, ka viņš tagad patiesību gvelž?
Fox sport, es jau iepriekš teicu,sūti d..... pats sevi, ja ne viena nav.

     [+] [-]

, 2008-01-11 11:35, pirms 16 gadiem
Krieviem nav bail no teroristiem, viņi jau baigi labi tiek ar viņiem galā dzimtenē, pieraduši pie Putina un FSB propogandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja