Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien "Openkart" Elites līga Kandavā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ceturtdien, 2.septembrī, Swedbank kartodromā Kandavā notiks amatieru kartinga kustības "Openkart" Elites līgas 13.posms.

Sacensības pulcēs apmēram 20-25 kartinga amatierus, kuri, sacenšoties ar īres gokartiem, cīnīsies par uzvaru šajā posmā. Sacensības notiks pa klasisko trases konfigurāciju virzienā pret pulksteni. Sacensību sākums pulksten 18.30 (treniņi no 17.00, reģistrācija 18.00).

Biedrība „Kartinga attīstības centrs” aicina amatieru autosporta un īres kartinga entuziastus piedalīties šajās sacensībās, piesakoties pa e-pastu openkart@openkart.lv, bet vairāk informācijas mājas lapā 404 - Not Found
Pirms nedēļas šajā trasē notika arī B līgas sacensības, kuras ļoti aizraujošas padarīja lietus, kas lija visas sacīkstes laikā. Savu pirmo Openkart uzvaru toreiz izcīnīja Jānis Strencis.

Pēc aizvadītiem 12 posmiem Elites līgā kopvērtējuma līderis ir Daniels Mančinskis, otrajā vietā Lauris Rozenvalds, bet trešais Raivis Kirilovs. Ceturtajā vietā atrodas Dāvis Tobiass. Izšķirošie notikumi cīņā par ceturto openkart Elites līgas titulu vēl tikai rpiekšā, jo atlikušas vēl sešas sacīkstes. Šogad Openkart Elites līgas sacensībās ir piedalījušies 78 dalībnieki.

Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa.
Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā Sākumlapa :: OpenKart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv .

Openkart „Elites” līgas 13.posma dienaskārtība

• no 17.00 neoficiālie treniņi
• 18.00 reģistrācija
• 18.20 dalībnieku sapulce
• 18.30 kvalifikācija
• ap 19.45 finālbraucieni
• ap 21.30 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informāciju sagatavoja:
Uldis Galdiņš