Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien Igaunijā tiks aizvadīts Supermoto Baltijas čempionāta 2.posms

Andris Liepa
Andris Liepa

Sestdien Igaunijā tiks aizvadīts Supermoto Baltijas čempionāta 2.posms
Foto: LAMSF

Jau šajā nedēļas nogalē, 4.jūnijā, Kulbilohu rallijkrosa trasē Igaunijā notiks otrais Baltijas čempionāta posms Supermoto, kur kā pirmie uz starta stāsies bērnu klašu pārstāvji, bet jaudīgajiem S1 pirmā brauciena starts paredzēts pēcpusdienā.

Sacensību direktors Kristjans Silaks apliecina, ka sacensības būšot augstā līmenī: ”Trasē būs jauna krosa sekcija un pašu pirmo reizi arī asfalta daļā būs nelieli trampalīni. Trase ir neierasta salīdzinājumā ar standarta Supermoto trasēm, bet cerams visiem patiks un ir gatavi izbaudīt ko jaunu. Kā organizatori gaidām lielu dalībnieku skaitu un esam gatavi vēl vienam aizraujošam posmam. Tiekamies!”

Ir zināms, ka savu dalību S1 klasē ir apstiprinājis Ero Madisons no Igaunijas, kurš Madonā S1 klasē ieguva otro vietu, pērnā gada Latvijas čempions S2 klasē Kaspars Loss (”Race ON”), S1 klasē Normunds Freimanis (”MX Ādaži”) un Dzintars Baltais (”Motodroms”) un citi Pro klases braucēji. Tas nozīmē, ka varētu tikt atkārtots Madonas posma rekordi, kur uz starta stājās vairāk nekā 30 dalībnieki.

Uz Kulbilohu plāno doties arī Edgars Mūrnieks (”SFRT Motorsports”), kurš pirmajā posmā “Pitbike160” klasē ieguva trešo vietu. Viņš stāsta, ka iepriekš Kulbilohu neesot bijis, bet papētot informāciju par šo trasi, izskatās ka, tā ir ļoti interesanta, ar augstumu maiņu gan taisnītēs, gan līkumos, gan ar pauguriem uz taisnes. Būšot interesanti."

Savukārt "Street" klases uzvarētājs Mihails Andžāns atzīst, ka nākamais posms Igaunijā vēl ir uz jautājuma zīmes, bet izskatoties cerīgi un domājot, ka piedalīšoties: ”Mans pats svarīgākais uzdevums šogad ir parādīt, ka Street arī var būt ātri. Galvenais mērķis - saprast vai gribas virzīties uz augstāku klasi, kas būtu jau S4.”.

Ka vēsti organizatoru pārstāvis, tad 3.jūnijā būs oficiālie treniņi pirms sacensībām, kur varēs iemēģināt Kulbilohu kartadromu.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv