Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Spīdveja sezonas sākums aizkavēsies

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Spīdveja sezonas sākums aizkavēsies
Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils spīdveja komanda "Lokomotīve" treniņsacīkstēs Ravičā izcīnījusi uzvaru pār vietējo "Kolejarz" - 56:31. Diemžēl sezonas pirmās oficiālās sacīkstes pārceltas uz vēlāku laiku, jo Daugavpils treks vēl nav gatavs sezonai.

Ņemot vērā nelabvēlīgos laikapstākļus Latvijā, "Lokomotīve" devās uz Poliju, kur aktīvi gatavojās jaunajai sezonai, kā arī aizvadīja sparingmačus. Pēdējā treniņsacīkstē "Lokomotīve" tikās ar Ravičas "Kolejarz", kas šosezon startēs Polijas 2. līgā. Šaubu par Daugavpils spīdvejistu pārākumu nebija nekādu, jo tieši daugavpilieši jau pašā sākumā izvirzījās vadībā un ļoti pārliecinoši uzvarēja - 56:31.

Kā ierasti, visvairāk punktu savāca Grigorijs Laguta (12), kuram veiksmīgi palīdzēja arī Maksims Bogdanovs (11). Tāpat sacensībās piedalījās arī Kjasts Puodžuks (9), Leonīds Paura (7), Vjačeslavs Giruckis (6), Andrejs Koroļovs (6), kā arī Artjoms Laguta (5).

Jau šo svētdien "Lokomotīvei" savā trekā bija jāuzsāk Polijas 1. spīdveja līgas sezona, taču treks jaunajai sezonai vēl nav gatavs, tādēļ sacīkste pret "GTZ" spīdvejistiem pārcelta (tā notiks 16. vai 17. aprīlī). Pirmo oficiālo sacīksti jaunajā sezonā Daugavpils klubs aizvadīs 13. aprīlī, izbraukumā tiekoties ar Tarnovas "Unia".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv