Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Batons: "Jaunās sezonas bolīds – labākais, ko esam radījuši"

Jānis Pārums

Batons: "Jaunās sezonas bolīds – labākais, ko esam radījuši"
Džensons Batons un Sergio Peress pie jaunā bolīda. Foto: AP/Scanpix

F1 komandas "McLaren" pilots Džensons Batons sniedzis savu komentāru pēc oficiālās jaunās sezonas bolīda prezentācijas, norādot, ka jaunā formula ir labākais, ko komanda ir izveidojusi.

"Acīmredzami, ka par lielākajām izmaiņām kļuva komandas biedra maiņa. Šajā gadā ar mani komandā brauks Serhio Peress. Vienmēr interesanti strādāt ar jaunām sejām," atzina Džensons Batons. "Pēc savas pieredzes zinu, ka sākumā jaunā komandā var būt ļoti grūti. Taču atceros, cik ātri es "McLaren" komandā sajutos kā mājās. Esmu pārliecināts, ka Serhio šeit jūtas nepiespiesti."

"Mēs bijām spēcīgi 2012.gada sezonā, bet ar to nebija pietiekami, lai uzvarētu čempionātā. To mēs gribam izdarīt 2013.gadā. Redzēju, cik cieša bija visu komandas pārstāvju sadarbība jaunā bolīda veidošanā. Tas ir labs pamats, lai aizvadītu spēcīgu sezonu. Strādāsim, lai pirmajās sezonas sacensībās būtu ar dzelžainu pārliecību," piebilda britu pilots.

Batons slavēja arī jauno bolīdu: "Formula, ar ko brauksim gaidāmajā sezonā – labākais, ko esam radījuši. Zinu, ka inženieri bez uzmanības neatstāja nevienu sīkumi, centās katra lietā paveikt maksimumu. Nevaru sagaidīt, kad sēdīšos pie jaunā bolīda stūres."

Izmantotie resursi:
Official Website of the Vodafone McLaren...

     [+] [-]

, 2013-01-31 20:34, pirms 12 gadiem
Prezentācijas video:

McLaren Mercedes MP4-28 car reveal highlights -...

  -1 [+] [-]

, 2013-01-31 20:41, pirms 12 gadiem
būšu par Alonso, tomēr ceru, ka Batonam labi veiksies nākamajā sezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 21:05, pirms 12 gadiem
Kaut ko līdzīgu teica arī Kimi. Arī Alonso un Fettels visticamāk teiks to pašu, jo visām komandām ir iepriekšējā gada modeļi kuriem novērtstas pagājušā gada modeļa nepilnības un ieviestas kādas inovācijas.
Savādāk vienīgi varētu būt ar Mercedes, kuri esot uzbūvējuši mašīnu gandrīz no baltas lapas.
Slēpts komentārs: karliss

  -1 [+] [-]

, 2013-01-31 21:24, pirms 12 gadiem
Mercedes shogad vareetu izshaut!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 23:37, pirms 12 gadiem
Andza-Zigis rakstīja: Mercedes shogad vareetu izshaut!
tāpat kā vēl 2 vai 3 komandas

     [+] [-]

, 2013-02-01 22:32, pirms 12 gadiem
Ko tadu dzirdam biezi un no katras komandas+ Batons nav Mclaren veterans lai vertetu+ iepriekseja gada bolidi bija loti atri!
Bet juka ara tiko ka pedalis grida...
Un jau labu laiku ta ir...