Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kurpnieks atgriežas sacensībās ar otro vietu kvalifikācijā Vācijā

Kurpnieks atgriežas sacensībās ar otro vietu kvalifikācijā Vācijā
Rupeiks/Kurpnieks
Foto: Vita Ziemele

Lai gan pirms divām nedēļām Latvijas kantētājs Haralds Kurpnieks guva ceļgala traumu, jau šodien viņš kopā ar Māri Rupeiku ir aizvadījis gan treniņus, gan kvalifikāciju Vācijas motokrosa čempionāta blakusvāģiem piektajā posmā.

Jau ziņojām, ka savainojumu Kurpnieks guva pasaules čempionāta pormā Polijā un tādēļ izlaida iepriekšējo posmu Ukrainā. Viņa aizvietotājs uz vienu sacīksti bija šveicietis Bruno Kalina, ar kuru kopā Rupeiks palika septītajā vietā posmā.

Par spīti traumai, ekipāža Rupeiks/Kurpnieks gatavojas startēt Vācijas posmā, kas norisinās Boiernā. Ekipāža izlēma no sākuma aizvadīt šodienas treniņus, lai pārliecinātos, vai Kurpniekam kāja nesāp. Ja trauma tomēr liktu sevi manīt, Rupeikam būtu jāmeklē jauns partneris. Bet izskatās, ka ar sportistu viss ir kārtībā, un kvalifikācijā abi ieņēma otro vietu aiz Marko Hapiča/Martina Bešarta ekipāžas.

Tieši aiz Rupeika/Kurpnieka trešie kvalifikācijā bija Jānis un Lauris Daideri. Toties Kalina šajā posmā kantē holandietim Marselam Vilemsenam, kuri ieņēma piekto vietu. Iesildīšanās treniņš un abi ieskaites braucieni norisināsies svētdien.

Kvalifikācijas rezultāti

VEkipāža
1.Marko HAPPICH - Martin BETSCHART
2.Māris RUPEIKS - Haralds KURPNIEKS
3.Jānis DAIDERS - Lauris DAIDERS
4.Josef BRUSTMANN - Stefan URICH Öffingen
5.Marcel WILLEMSEN - Bruno KÄLIN Schweiz

Izmantotie resursi:
rupeiks.lv
sidecarcross-action.de

     [+] [-]

, 2009-05-31 06:47, pirms 15 gadiem
ātri gan izveseļojās, bet prieks, ka atgriezies

     [+] [-]

, 2009-05-31 13:24, pirms 15 gadiem
jā, trauma likās diezgan smaga, bet nu jau viss atkal mieriigi, respekt harim