Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs: "Ne vienmēr izdevās iegriezt līkumā"

Andrejs Siliņš

Šlēgelmilhs: "Ne vienmēr izdevās iegriezt līkumā"
Foto: James Bearne/DIAstudio

Pēc sekmīgās debijas "Formula 2" sacensībās Itālijas pilsētas Moncas trasē sestdien Latvijas pilots Haralds Šlēgelmilhs bija apmierināts ar sniegumu un atzina, ka svētdien paredzētajam otrajam braucienam būs gatavs pilnībā.

Jau vēstījām, ka Šlēgelmilhs šodien debitēja "Formula 2" sacensībās, sezonas pēdējā posmā Moncā pirmajā braucienā ieņemot piekto pozīciju. Otrais brauciens paredzēts rītdien.

"Starts slapjā trasē bija sarežģīts pārbaudījums, kuru izdevās veiksmīgi nokārtot. Pirmie apļi pagāja, meklējot savu ritmu un bremzēšanas punktus. "Formula 2" ir ļoti ātra, tāpēc ne vienmēr izdevās iegriezt līkumā, par ko mani brīdināja arī trases tiesneši," sacensībās atminējās latviešu pilots. " Tomēr sacensību beigu daļā jau pilnībā uzticējos formulai un rītdienas finālbraucienam esmu gatavs par 100 procentiem."

Svētdien sacensības sāksies ar kvalifikācijas braucienu pulksten 10:40, savukārt pats brauciens paredzēts pulksten 16:00.

Izmantotie resursi:
RA Motosport

     [+] [-]

, 2012-09-29 22:53, pirms 12 gadiem
otrais sektors sākumā radīja problēmas.