Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Māris Neikšāns ar komandu Madonas pusē aizvada ziemas rallija testus

Māris Neikšāns ar komandu Madonas pusē aizvada ziemas rallija testus
Foto: Māris Stiprais

Māris Neikšāns ar savu “Neiksans Rally Sport” komandu Madonas pusē aizvadījis ziemas rallija testus.

Kamēr vieni jau skaita dienas līdz vasaras rallija sezonas sākumam, tikmēr “Neiksans Rally Sport” komanda Madonas pusē, kur joprojām ir sniegs, aizvadīja treniņus. Kā stāsta komandas vadītājs Māris Neikšāns, tad šie treniņi tika veikti, lai palīdzētu sagatavoties rallijreida sacensībām.

''Treniņus rīkojām mūsu klientam, kurš gatavojas “Silk Way Rally” rallijreidam un klasiskais rallijs ir viens no viņa treniņprogrammas elementiem,'' saka Māris Neikšāns, kurš piebilda, ka pēc pāris nedēļām, kad ceļi būs pilnībā nožuvuši, treniņus pirms vasaras sezonas uzsāks arī pārējās komandas ekipāžas, jo rallijos “Kurzeme” un “Talsi” plānots startēt ar trim ekipāžām.

Jautāts, vai arī pats komandas vadītājs būs redzams vasarā notiekošajos Latvijas rallija čempionāta posmos, Neikšāns atbildēja noliedzoši. ''Ja braukšu pats, tad, visticamāk, tikai rallijos ārpus Latvijas, kur iespējams gūt jaunu pieredzi, ko nodot tālāk mūsu klientiem. Latvijā ir interesanti ceļi, labi organizatori, daudz skatītāju rallijos un lieliska treniņu bāze. Pašam piedaloties sacensībās ir grūti pievērst nepieciešamo uzmanību komandas braucējiem, tāpēc man svarīgākais ir strādāt ar mūsu sportistiem,” bobeidz Māris Neikšāns, kurš martā gan kā pilots, gan kā stūrmanis startēja Kanādas un ASV rallijos.

Izmantotie resursi:
4rati.lv