Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien notiks Baltijas čempionāta pirmais posms ūdensmotocikliem

Sestdien notiks Baltijas čempionāta pirmais posms ūdensmotocikliem
Nellija Šlēgelmilha (priekšplānā)
Foto: www.ogresvestis.lv

Šajā nedēļas nogalē labākie Baltijas valstu ūdensmotociklisti uzsāks sacensību sezonu, kas jau trešo gadu pēc kārtas tiks atklāta Jelgavā. Lielupes ūdeņos pie Pasta salas tiks noskaidroti pirmā posma ātrākie Baltijas braucēji.

Latvijas Ūdensmotociklu asociācijas valdes priekšsēdētājs Arvīds Šteinbergs uzsver, ka Jelgava ir asociācijas bāzes punkts un līdz ar to pilsēta veidojas par šā sporta veida centru, kura popularitāti vairo arī Lielupē organizētās sacensības.

Savu dalību sacensībās ir apstiprinājusi arī labākā Latvijas šī sporta veida sportiste un 2006.gada pasaules čempione Nellija Šlēgelmilha, kura startēs prestižākajā Runabout (sēdošo) motociklu klasē. Tāpat sestdien uz ūdens varēs redzēt arī pērnā gada Ski Stock klases čempionu Jāni Uzaru un Ski Superstock klases čempionu Intu Šteinbergu, kas šoreiz startēs Stock GP klasē.

Arvīds Šteinbergs bilst, ka interesenti varēs startēt arī Runabout iesācēju klasē, un šīs klases dalībnieki vēl varēs reģistrēties arī pirms starta, vien jāņem vērā, ka līdzās prasmei un drosmei nepieciešams arī obligātais ekipējums - glābšanas veste, ķivere - un apdrošināšana.

Izmantotie resursi:
zz.lv

     [+] [-]

, 2009-05-29 10:20, pirms 15 gadiem
Jācer, ka ūdensmotosportu krīze nebūs smagi skārusi.