Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Solbergs: "Nav šaubu, ka kādu dienu mēs būsim virsotnē"

Solbergs: "Nav šaubu, ka kādu dienu mēs būsim virsotnē"
Peters Solbergs
Foto: AFP/Scanpix

''Ford'' rallija komandas pilots Peters Solbergs joprojām tic, ka astoņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs šogad vēl var tikt pārspēts.

Pirms Jaunzēlandes rallija norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs bija noskaņots ļoti pozitīvi, jo ticēja, ka viņam ir pa spēkam beidzot uzvarēt (pēdējo uzvaru Solbergs WRC rallijā izcīnīja 2005.gada Velsas rallijā). Taču tas nenotika.

Diemžēl pirmā diena norvēģu rallija braucējam izvērtās galīgi neveiksmīgi, jo netika trāpīts ar īstām riepām un pēc pirmās dienas nācās zaudēt gana daudz. Otrajā dienā, jau būdami vienādos apstākļos, P.Solbergs uzrādīja ātrāko laiku, taču rallija beigās augstāk par trešo vietu viņam pakāpties neizdevās. Neskatoties uz šo neveiksmi, norvēģis tic, ka sezonas otrajā pusē viņam un ''Ford'' izdosies gan izcīnīt uzvaras, gan arī pārspēt Sebastjanu Lēbu.

''Komanda šobrīd ir ļoti vienota. Lai arī visi šobrīd strādā ļoti smagi, esam priecīgi, ka mums ir ātra mašīna. Tagad tik atlikušas sīkas detaļas, taču man nav šaubu, ka kādu dienu mēs būsim virsotnē,'' saka Peters Solbergs.

Lai arī šobrīd norvēģis Lēbam zaudē 55 punktus, Solbergs tic, ka Lēbs vēl ir pārspējams. ''Jā, Lēbs tagad kopvērtējumā ir ļoti atrāvies, taču kopš pagājušā gada mēs zinām, ka, ja izstājās divas vai trīs reizes, tad viss var mainīties. Mēs noteikti brauksim ar pilnu gāzi un cīnīsimies ar Lēbu līdz pašām sezonas beigām,'' nobeidz Solbergs.

Pasaules čempionātā kopvērtējums (Top 10)

VPilotsPunkti
1.Sebastien Loeb145
2.Mikko Hirvonen107
3.Petter Solberg90
4.Mads Ostberg80
5.Evgeny Novikov55
6.Jari-Matti Latvala54
7.Martin Prokop36
8.Thierry Neuville32
9.Dani Sordo29
10.Nasser Al-Attiyah23

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Solbergs kādā no atlikušajiem šīs sezonas posmiem izcīnīs uzvaru?

  • 33

  • 11


  -2 [+] [-]

, 2012-06-27 23:40, pirms 12 gadiem
Nu varbūt Solbergs izcīnīs uzvaru, bet tādu ka Latvala viņam to atdos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-28 01:51, pirms 12 gadiem
mitins rakstīja: tu vairs nekad nebusi virsotnee nekad
diezgan stulbs komentārs. Ja vien Solbergam ar Latvalu būtu vairāk veiksmes, tad Citroen vieni paši pa priekšu nevizinātos!

  -1 [+] [-]

, 2012-06-28 09:22, pirms 12 gadiem
latvietisNR1 rakstīja: Ja vien Solbergam ar Latvalu būtu vairāk veiksmes, tad Citroen vieni paši pa priekšu nevizinātos!
Ar veiksmi tur nav pilnīgi nekāda sakara. Un, ja arī lieta nonāk tik tālu, kad visu izšķir veiksmes faktors, tad veicas tiem, kas to veiksmi vairāk nopelnījuši. Tobiš "Citroen" komandai.