Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Gandrīz latvietis" Keivs pasaules čempionātā cienījami

Andrejs Siliņš

"Gandrīz latvietis" Keivs pasaules čempionātā cienījami
Toms Keivs
Foto: Jānis Barbars (rallyemotions.net)

Šajā nedēļas nogalē notiekošajā pasaules autorallija čempionāta posmā Polijas rallijā nestartē neviens Latvijas sportists. Taču cienījamu sniegumu demonstrē ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegtu licenci startējošais brits Toms Keivs. Pēc pirmajiem četriem ātrumposmiem Keivs un stūrmanis Kreigs Perijs ir otrajā vietā N grupas vienas ass piedziņas mašīnu konkurencē un labākais no Ford Fiesta ieskaites braucējiem.

Lai arī Polijas rallijs ir ģeogrāfiski tuvu, neviena Latvijas ekipāža tajā nestartē. Arī regulārais pasaules čempionāta dalībnieks Andis Neikšāns ar savu komandu nē, jo Polijas rallijs nav Production WRC klases, kurā par pasaules čempionāta punktiem cīnās Neikšāns, posms. Līdz ar to Latvijas vārda nesējs šajā sacīkstē ir Toms Keivs. Tiesa, WRC noteikumi paredz, ka sportistam uz mašīnas jābūt tās valsts karogam, kas ierakstīts dalībnieka pasē, līdz ar to protokolos Keivs redzams kā Lielbritānijas pārstāvis.

Ar poļu rallija pirmajiem ātrumposmiem Keivs demonstrē daudzsološu sniegumu, kas vēlreiz apliecina, ka Latvijas rallija tipa sporta veidos gūtie pieredzes kilometri attaisnojas un izvēlētā programma novedusi jauno pilotu uz pareizā ceļa. Keivs/Perijs sacīkstē startē ar 85. starta numuru.

Informāciju sagatavoja
Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs

  -3 [+] [-]

, 2009-06-26 16:06, pirms 15 gadiem
Jei bogu tie latvieši var pielīst. Baigā sensācija

  -1 [+] [-]

, 2009-06-26 16:06, pirms 15 gadiem
Tik tiešām cienijami

     [+] [-]

, 2009-06-26 16:07, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Jei bogu tie latvieši var pielīst. Baigā sensācija
Nu ja skauž tad paturi visu pie sevis

  +9 [+] [-]

, 2009-06-26 16:14, pirms 15 gadiem
polis999 rakstīja: Nu ja skauž tad paturi visu pie sevis
Un izstāsti, kas man tur var skaust? Kā autors vispār kaut ko tik tizlu var iedomāties "Gandrīz latvietis"?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-26 16:55, pirms 15 gadiem
Jei bogu, kur tie latvieši (lasi, tādi, kā Leopolds) var būt aprobežoti!!!??? Vai tā nav normāla autosporta ziņa, ka džeks, kurš savu karjeru uzsāka Latvijā un vēljoprojām startē ar Latvijas sporta licenci normāli brauc Pasaules čempionātā posmā un ir ātrāks par tādiem pašiem jaunajiem, kas brauc ar līdzīgām mašīnām?!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-26 17:22, pirms 15 gadiem
Kolhoznieks rakstīja: Jei bogu, kur tie latvieši (lasi, tādi, kā Leopolds) var būt aprobežoti!!!??? Vai tā nav normāla autosporta ziņa, ka džeks, kurš savu karjeru uzsāka Latvijā un vēljoprojām startē ar Latvijas sporta licenci normāli brauc Pasaules čempionātā posmā un ir ātrāks par tādiem pašiem jaunajiem, kas brauc ar līdzīgām mašīnām?!!!
Neviens jau neko sliktu nesaka par autosportistu, bet kāda mārrutka pēc ir jāraksta "Gandrīz latvietis"?

     [+] [-]

, 2009-06-27 10:57, pirms 15 gadiem
hehe, nu laikam ka puisis baigi progreseejis, jo ieksh Lat jau rallijsprintaa ar golfinjiem vinju tesa kaa mazo

     [+] [-]

, 2009-06-27 14:17, pirms 15 gadiem
Kaut kur būs nokrešojis, jo uzrādījis pēdējo laiku 10. dopā!