Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šovakar un katru ceturtdienu - "Ātruma cilts"

Jānis Pārums

Šovakar un katru ceturtdienu -  "Ātruma cilts"
Foto: Viesturs Saukāns

No 22. maija ceturtdienu vakaros LTV7 televīzijas kanālā vērojams aģentūras "Zebra" gatavotais raidījums "Ātruma cilts". Šovakar plkst. 23:50 tas pie televīzijas skatītājiem nonāks jau sesto reizi.

Raidījums ir par autosportu un cilvēkiem tajā, intriģējoši pasniedzot šo sporta veidu gan autosporta kaislīgākajiem līdzjutējiem, gan tiem, kuru interese par automašīnām apstājas līdz ar sava personīgā automobiļa signalizācijas podziņas nospiešanu.

Arī šī vakara raidījums „Ātruma cilts” piedāvās interesantus sacensību apskatus, uzklausīs kādas autosporta slavenības viedokli un pablēņosies kopā ar Latvijas autosporta pārstāvjiem, dodot tiem iespēju izpildīt kādu viltīgu un jautru uzdevumu.

„Padziļināti atgriežoties autosporta vidē, kuru biju pametis deviņdesmito gadu beigās, atklāju, ka paspējusi nomainīties vesela autosportistu paaudze,” atzīstas raidījuma veidotājs Pauls Timrots. „Tie, kuri kādreiz bija automobiļu sporta veidu virsotnēs kā spožākās zvaigznes, šobrīd autosportā skolo bērnus, darbojas kā konsultanti, inženieri un padomdevēji. Tāpat ir skaidrs, ka nav miris tas inženiera gars, kas latviešos mīt kopš seniem laikiem un, kurš palīdzējis šai tautai izkulties no dažādām likstām!”

Vērtējumu pēc pirmajiem pieciem „Ātruma cilts” raidījumiem sniedza arī Latvijas Automobiļu federācijas ģenerālsekretārs Andris Berķis: „Svarīgi, ka „Ātruma cilts” profesionāļi prot parādīt autosportu tā, lai tas būtu pievilcīgs ne tikai kaislīgākajiem sporta veida līdzjutējiem, bet arī cilvēkiem, kuru ikdiena nav interesēties par čempionātiem un to rezultātiem. Raidījums „Ātruma cilts” to panāk ar radošu skatījumu uz attiecīgo situāciju autosportā, prot atrast niansi, kas regulārajiem autosporta pārstāvjiem un līdzjutējiem liekas pašsaprotama, taču citiem ir interesants jaunatklājums. Protams, šādā veidā autosports iegūst jaunus interesentus, kurus vienmēr esam gaidījuši mūsu pulkā!

Raidījums „Ātruma cilts” informē ne tikai par ātrāko autosporta veidu dinamiskākajām un dārgākajām klasēm. Veidotāji pievērš uzmanību iespējām sporta veidā ienākt jauniem dalībniekiem un atklāj iespējas jaunatnei spert pirmos soļus sev tik iemīļotajā jomā – kartings, kroskarti un citas jauniešu autosporta aktivitātes jau bijušas un noteikti vēl būs raidījumā „Ātruma cilts”.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Saukāns, LAF Preses dienesta vadītājs

     [+] [-]

, 2008-06-26 15:08, pirms 16 gadiem
tar ir labs raidijus

     [+] [-]

, 2008-06-27 09:51, pirms 16 gadiem
Vai var kur redzēt internetā šo raidījumu? Nav iespējas šajā laikā redzēt.