Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bakss un Stupelis - simtprocentīgi. Brāļi Daideri - pirmā uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss un Stupelis - simtprocentīgi. Brāļi Daideri - pirmā uzvara
Nīderlandes čempionātā Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis pagaidām ir neuzvarami.

Seši braucieni un sešas uzvaras - tāda ir Etjēna Baksa un Kaspara Stupeļa bilance trijos Nīderlandes čempionāta posmos motokrosā ekipāžām. Arī trešajā posmā Varseveldas trasē Bakss/Stupelis pārliecinoši uzvarēja abos braucienos. Savukārt Jānis un Lauris Daideri guva pirmo uzvaru jaunajā sezonā.

Pirmajā braucienā Etjēns un Kaspars apsteidza Danielu Vilemsenu un Haraldu Kurpnieku par 46 sekundēm (trešie bija Marcels Grondmans un Kristians Verhagens), bet otrajā braucienā otrie finišēja Marcels Vilemsens un Gertijs Eginkss, savukārt Daniels un Haralds bija trešie - attiecīgi 21 un 34 sekundes aiz uzvarētājiem.

Pirmajā braucienā 7., bet otrajā braucienā 4. vietu ieņēma Karlo van Duijnhovens un Elvijs Mucenieks, kurš Nīderlandes čempionātā brauks ar šo pilotu, bet pārējos motokrosos - tajā skaitā pasaules čempionātā - ar Māri Rupeiku.

Ja Nīderlandē aizvadīti jau trīs posmi, tad Vācijas čempionātā notika tikai pirmā posma braucieni un abos pārliecinoši uzvarēja pašreizējie titula īpašnieki un pasaules vicečempioni Jānis un Lauris Daideri. Šajā motokrosā Daideri pirmo reizi sacensībās mēģināja jauno "Zabel" dzinēju.

Jau šo svētdien - 1. aprīlī - Pernas le Fonteinas trasē Francijā risināsies pirmais pasaules čempionāta posms.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 10:35, pirms 12 gadiem
ļoti labīī ,prieks par Latviešu čaļiem kuri kārtējo reizi pierāda to ,ka nav nekādi sūdabrāļi un ar vārdiem tāpat vien nemētājās !
Varbūt Latvijas,galvenie puņķu bumbiņu ripinātāji kādreiz ieraudzīs arī motokrosā ,finansiālā atbalsta tukšo plauktiņu un tajā kaut ko ieliks !!
';

     [+] [-]

, 2012-03-26 10:54, pirms 12 gadiem
izlasiet interviju,un ceru ,ka kāds no Latvijas plāno galdiņu urbējiem izlasīs un nokaunēsies !
Uz Cingoli caur Sporta pili... | Superkauss
';