Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Piektdien Biķerniekos SABI dragreisa sezonas noslēgums

Juris Grīns
Juris Grīns

Piektdien Biķerniekos SABI dragreisa sezonas noslēgums
Foto: sabi.lv

Piektdien Biķerniekos notiks SABI Streetstock sezonas noslēdzošais superlap un dragreiss.

Šoreiz nedaudz pagarināts tiks superlap treniņa fināls, kuram kvalificēsies treniņa ātrākie 15 dalībnieki. Atšķirībā no līdšinējiem treniņiem 10 ātrākie fināla dalībnieki dosies vēl vienā lidojošajā aplī. No šiem 10 dalībniekime ātrākie 5 piedalīsies galīgajā fināla braucienā, kurā tiks noskaidrots šī traniņa ātrākais dalībnieks.

Pasākuma programma:

18.00 Ieeja skatītājiem
18.30 Superlap treniņš
20.00 Superlap fināls
21.00 Dragreiss
22.30 Treniņa noslēgums

Visas šīs sezonas garumā esam sekojuši līdzi dalībnieku rezultātiem un skaitījuši punktus katram dalībniekam par vietu starp treniņa 15 ātrākajiem braucējiem. Kopējais punktu saraksts šobrīt atrodams kopvērtējuma sadaļā.

Piektdienas pasākumam tiek piemērota dubulta punktu vērtība. Pēc superlap un dragreisa šie punkti tiks apkopoti lai noskaidrotu šīs sezoans ātrākos un lojālākos dalībniekus.

Reģistrēti lietotāji var pieteikties pasākumam "www.sabi.lv" kalendāra sadaļā.

Dalības maksa iepriekš reģistrējoties - superlap 10EUR, dragreiss 3EUR, reģistrējoties uz vietas dalības maksa abām disciplīnām 20EUR. Lai iebrauktu BKSB teritorijā SABI pasākumu laikā ar savu auto dalībniekiem un skatītājiem jāiegādājas sezonas caurlaide. To varēs iegādāties uz vietas - 6EUR.Sīkāku informāciju par noteikumiem un dalības maksām atradīsiet noteikumu sadaļā.

Atgādinam, ka pasākuma programmā var būt izmaiņas nepiemērotu laikapstākļu gadījumā.

Izmantotie resursi:
Sākums - SABI.LV

     [+] [-]

, 2014-09-26 10:25, pirms 10 gadiem
Rakstīšu vēlreiz, ja jau te kādam nepatīk, kāda velna pēc jāpērk sezonas abonements uz noslēguma pasākumu pa 6 EUR? Ko jūs mēģinat apčakarēt?