Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Openkart 6. posms rīt Sporta kompleksā 333

Andrejs Siliņš

Openkart 6. posms rīt Sporta kompleksā 333
Foto: Artūrs Budahs

Otrdien Sporta kompleksā 333 notiks šīs sezonas Openkart 6. posms. "Trijniekos" Openkart seriāls ir aizvadījis septiņas sacīkstes. Pēdējās četras ir uzvarējis Artūrs Eversons, kurš arī šoreiz būs galvenais pretendents uz uzvaru. Sacensībās piedalīsies apmēram 40 dalībnieku.

Pēc aizvadītiem pieciem posmiem Openkart čempionāta līderis ir Dāvis Tobiass, viņam seko Zintis Grandbergs un čempions Artūrs Eversons Komandu ieskaitē līderi ir „R&D” (Bērziņš, Dace Grosberga un Daniels Mančinskis), bet debitantu ieskaitē vadībā ir Dāvis Tobiass. Piecos aizvadītajos posmos ir piedalījušies 67 dalībnieki, no kuriem 33 ir Openkart debitanti.

Sacensību sākums pulksten 19.00.

Vēl ir iespējams pieteikt savu dalību. Informācija openkart.net

Openkart ir lielākās amatieru īres kartinga sacensības Latvijā, kas notiek kopš 2007.gada. Tā ir demokrātiskākā un pieejamākā autosporta sacensību forma. Sacensībās var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 15 gadu vecumu, nav nepieciešama praktiski nekāda iepriekšēja pieredze. Sacensības notiek ar īres kartiem, ko piedāvā Latvijas un Baltijas kartinga trases un halles. Sacensības rīko biedrība Kartinga attīstības centrs.

Informāciju sagatavoja
Biedrība Kartinga attīstības centrs"
Lauris Rozenvalds