Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanim izstāšanās "Euro 4" čempionāta pirmajā braucienā

Juris Grīns
Juris Grīns

Štolcermanim izstāšanās "Euro 4" čempionāta pirmajā braucienā
Tomass Štolcermanis. Foto: ACI Sport

Pirmais brauciens "Euro 4" čempionāta atklāšanas posmā Itālijā, Mudžello trasē neveiksmīgs bija Tomasam Štolcermanim, kurš finišu nesasniedza.

Sacensības sākās vēlāk nekā sākotnēji plānots, saistībā ar citās sacīkstēs izkārtajiem sarkanajiem karogiem. Štolcermanis startēja no 12. pozīcijas, sākotnēji to saglabājot, tomēr jau sacensību sākumā iebrauca boksos ar salauztu antispārnu.

"Prema Racing" komandu pārstāvošais pilots pēc tam atgriezās trasē kā viens no pēdējiem, taču vēlāk no sacensībām izstājās.

No pirmās pozīcijas startēja un kā uzvarētājs finišēja Akšajs Bohra no "US Racing" komandas, kurš ir ASV pilsonis, bet startē zem Indijas karoga. Tālāk sekoja divi "Van Amersfoort Racing" vienības braucēji - Hiju Jamakoši zaudēja vien nepilnu sekundi, bet vairāk par četrām sekundēm no uzvarētāja atpalika Gustavs Jonsons.

Neviens no "Prema Racing" pilotiem uz pjedestāla netika, bet šīs komandas pārstāvji ieņēma nākamās četras pozīcijas. No itāļu vienības ar ceturto rezultātu visaugstāk ierindojās Kīns Nakamura-Berta.

Otrais un trešais brauciens notiks svētdien, bet to starts plkst. 9:50 un 17:00 pēc Latvijas laika. Otrajā sacīkstē Štolcermanis startēs no septītās pozīcijas.

Sacensības tiešraidēs vērojamas “Euro 4” oficiālajos “Youtube” un “Facebook” kanālos.

1. brauciens:

     [+] [-]

, 2024-08-24 22:15, pirms 3 nedēļām
nu jā, preview rakstā Juris rakstījis, ka otrais brauciens sākšoties 7:50 pēc Latvijas laika jeb 6:50 pēc vietējā laika. Pēc šodienas teksta izskatās, ka laikam tomēr tā nebūs