Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs startēs Zviedrijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs startēs Zviedrijā
Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Latvijas talantīgais spīdvejists Maksims Bogdanovs parakstījis līgumu ar Zviedrijas "Allsvenskan" līgas klubu "Gasarna SK Avesta". Pirmo sacīksti šī kluba rindās Maksims varētu aizvadīt jau 30. aprīlī.

Maksims Bogdanovs pēdējos gados ir ievērojami progresējis, kļūstot par vienu no "Lokomotīves" līderiem. 20 gadus jauno spīdvejistu pamanījis Zviedrijas klubs "Gasarna SK Avesta", kas nolēmis piesaistīt Maksimu savā komandā.

"Gasarna" startē "Allsvenskan" jeb pēc spēka otrajā Zviedrijas spīdveja līgā. Pagājušajā sezonā Avestas komanda pārliecinoši triumfēja 1. līgā, nodrošinot dalību "Allsvenskan". Maksima Bogdanova piesaiste varētu palīdzēt komandai cīņā par iekļūšanu Elites divizījā.

Maksims Bogdanovs jau iepriekš bija noslēdzis līgumu arī ar Vācijas Bundeslīgas klubu "MC Gustrow", kas 2007. gadā ieņēma otro vietu Bundeslīgā. Tāpat viņš turpinās braukt arī Daugavpils "Lokomotīve" rindās. Vēl pavisam nesen Maksims kļuva arī par tēvu, jo viņa sievai piedzima meitiņa.

Atgādināsim, ka Zviedrijā brauks arī Artjoms un Grigorijs Lagutas, bet viņi startēs Elites divīzijas klubā "Vastervik".

Izmantotie resursi:
speedway.nu
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2009-04-23 13:10, pirms 15 gadiem
cerams, ka Maksam veiksies. Kā nekā, Latvijas spīdveja nākotne tomēr...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja