Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Zināmas tās 11 skolas, kuras saņems kartingus

Zināmas tās 11 skolas, kuras saņems kartingus
Foto: LMT Autosporta Akadēmija

''Šis bija viens grūts un diskusijām bagāts lēmums. Lai kā mēs vēlētos iedot kartingus visiem, tas nav iespējams. Prieks un lepnums, ka 28 Latvijas mācību iestādes bija gatavas un vēlējās iesaistīties, piedalīties sacensībās,'' saka "LMT Autosporta Akadēmijas" vadība.

"Skolu kartingu kauss" ir projekts, kurš notiek "LMT Autosporta Akadēmijai" sadarbojoties ar Automobiļu federācijas kartingu komisiju un Valsts Izglītības Satura centru. Projekta dalībnieki varēs aizvadīt seminārus un treniņus Latvijā zināmu autosportistu vadībā.

Visas skolas varēja pieteikties dalībai projektā līdz 2016. gada 15. martam, aizpildot reģistrācijas anketu mājas lapā. Šajā projektā tika aicinātas pieteikties profesionāli tehniskās vidusskolas vai tehnikumi, kuros tiek apmācīti automehāniķi vai radniecīgu profesiju pārstāvji.

Sezonas garumā ''Autosporta Akadēmijas kartingu kausā” par uzvarētāja trofeju cīnīsies nevis individuāli sportisti, bet tieši skola. Turklāt sezonas gaitā vērtēti tiks ne tikai uzrādītie sportiskie rezultāti, bet arī skolnieku prasmes tehnikas sagatavotībā un mārketingā.

“Esam patīkami pārsteigti par skolu izrādīto lielo interesi. Tas nozīmē, ka jauniešiem autosports interesē, un mēs ar lielāko prieku palīdzēsim viņiem spert pirmos soļus šajā dinamiskajā un aizraujošajā sporta veidā,” stāsta Dainars Dambergs, LMT Autosporta Akadēmijas vadītājs.

“LMT Autosporta Akadēmijas kartingu kausa 2016” dalībnieki:
PIKC Daugavpils būvniecības tehnikums
Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskola
Jelgavas Amatu vidusskola
Kandavas Lauksaimniecības tehnikums
Malnavas Koledža
PIKC Liepājas Valsts tehnikums
Priekuļu tehnikums
PIKC Rīgas Valsts tehnikums
Rīgas Tehniskā koledža
Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma Saulaines teritoriālā struktūrvienība

Aicinām visas skolas, kuras šogad netika izraudzītas, sekot “LMT Autosporta Akadēmijas kartingu kausa” norisēm, jo jau nākamsezon ceram dalībnieku loku paplašināt.