Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs: "F-1 paplašināšanās man paver iespēju''

Šlēgelmilhs: "F-1 paplašināšanās man paver iespēju''
Haralds Šlēgelmilhs Po trasē.
Foto: www.formulamaster.net

''Tajā virzienā tagad jau tiek strādāts. Vai braukšu jau nākamgad F-1 - nezinu, bet kontakts tiek uzturēts visu laiku,'' portālam eSports.lv saka pilots Haralds Šlēgelmilhs.

''Kvalifikācijā iepūtu sienā, līdz ar to sasitu formulu,'' portālam eSports.lv saka Šlēgelmilhs, kurš tieši tajā brīdī bija ceļā un Monako. ''Tas nozīmēja to, ka pirmajā braucienā uz labu rezultātu bija grūti cerēt. Trase bija grūta, tāpēc cik varēju, tik arī braucu, kur beigās aizcīnījos līdz sestajai vietai. Tur bija ļoti grūti apdzīt.''

''Otrajā braucienā, cīnoties par pirmo vietu, ieskrēju priekšā braucošajam un nolauzu formulas antispārnu. Līdz ar to man viss bija beidzies. Tā bija mana kļūda. Tagad dodos uz Monako. Tur ne tikai skatītšos F-1, bet arī aprunāšos ar dažiem cilvēkiem. Pēc tam došos uz Valensiju, kur tiks aizvadīts otrais "Formula Master" posms.''

''Ko domāju par nākamā gada F-1? Viennozīmīgi tas ir ļoti pozitīvi. Tajā virzienā tagad jau tiek strādāts. Vai braukšu jau nākamgad F-1 - nezinu, bet kontakts tiek uzturēts visu laiku. Redzēs kā būs. Izšķirošais būs ziemas periods, jo daudz kas vēl ir neskaidrs. Tur viss ir atkarīgs no daudziem faktoriem.''

''Par Valensiju. Pagājušajā gadā tur biju otrais. Komanda ir spēcīga, trasi zinu, un noskaņojums ir labs. Būs man līdzi arī līdzjutēji.''

 +10 [+] [-]

, 2009-05-22 19:09, pirms 15 gadiem
Es teiktu, ka vislabāk būtu atgriezties 1990. gadu sākumā. Komandu ir vairāk nekā vajag un visiem talantiem ir dota iespēja sevi pierādīt. Protams, paturot arī vecās un leģendārās komandas.

Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-22 19:13, pirms 15 gadiem
man jau nepatīk tā mākslīgā paplašināšana, bet tik un tā novēlu tev drīzu mērķa sasniegšanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 19:25, pirms 15 gadiem
Nu cerēsim, bet tomēr lai tiktu F1 ir jāuzrāda labāki rezultāti.

  +6 [+] [-]

, 2009-05-22 19:30, pirms 15 gadiem
protams si paplasinasanas un budzetu griestu ieviesana ir par labu tadiem pilotiem ka haralds, bet tas ir vienigais labums no nakamgada F1 modela kadu varu saskatit
tomer uzskatu ka haraldam visizdevigak bija palikt amerika, eiropa tomer ir savi noteikumi kuriem izlausties cauri ir praktiski neieispejami, bet amerika ka zinam ir traka pasaule, tu viena diena vari iepatikties kadam augstak stavosam cilvekam un nakamaja diena jau braukt indycar un cilveki tevi nesas uz rokam. haralds ir diezgan labs sovmens, sacikstes kuras vins piedalas kamera vienmer seko tiesi harim un tapec domaju ka amerika vins varetu sasniegt daudz.
bet ari F1 nav nereals, protams par labu nenak tas ka harim ieliek 16 gadigs komandas biedrs, bet tomer kamer viss vel nav zaudets tikmer vel ir iespeja. loti iespejams ka nakamgad no F1 aizies praktiski visi top piloti un saksies jauna F1 era kura bus vajadzigi 26 aktieri. nemot vera to ka haris ir pietiekosi labs pilots lai jau tagad varetu stabili iekabinat dazam labam F1 pilotam un vel no nakamagada vairs nebus praktiski nekadas nozimes no kadas valsts tu nac un cik tev ir biezi sponsori ttad jasaka, kad vel ja ne nakamgad? ja haris nakamagad vai velakais aiznakamgad nenodibinas stabilus sakarus ar kadu F1 stalli tad ceribu praktiski nebus. bet ka zinam loti svarigi ir but F1 aprite un tad jau kautkas var sanakt. interesanti likas ka vairaki krievu piloti kas no haralda meistaribas zina atpaliek nu ta pamatigi dazados formulu cempionatos brauc ar red bull atbalstu.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 19:32, pirms 15 gadiem
Iespēju ta paver, bet cik populārs tad uz to brīgi būs F1, tas ir cits jautājums. Jau tagad F1 ir pazaudējis 40% auditorijas. Ja aizies Ferrari, būs pavisam bēdīgi. Būs Indianapolisas variants ar tukšām tribīnēm.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-22 19:37, pirms 15 gadiem
Latvijā interese par F1 var saglabāties tikai pateicoties Haraldam, citādi, aizejot TOP komandām, tiešām tur nebūs ko redzēt.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 19:52, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Latvijā interese par F1 var saglabāties tikai pateicoties Haraldam, citādi, aizejot TOP komandām, tiešām tur nebūs ko redzēt.
haralds laikam būtu vienīgais iemesls iemest aci tajās sacīkstēs, citādi tur tiešām nebūtu ko redzēt.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 21:01, pirms 15 gadiem
No visas sirds Tev to arii noveelu!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 23:20, pirms 15 gadiem
Haralds izskatās jau nu ļoti optimstisks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-23 10:22, pirms 15 gadiem
Pesimistam tiešām nebūtu iespēju vispār kaut kur nokļūt.
Red Bull krievus atbalsta dēļ lielā tirgus, tas pats kas ar S.Speedu no USA
> plejgame vai Nurburgringā paliekot aiz Haralda P1 Grošanam P2, Buemi P3 Hunkelbergam P4 nāca par sliktu nokļūt F1 ???????

     [+] [-]

, 2009-05-23 15:29, pirms 15 gadiem
Ja domās sliktas domas, nekur netiks, bet optimisms vienmēr ir pirmā atslēga uz panākumiem, tāpēc Haralds pareizo pieeju izvēlējies, un lai veicas atslēgt arī pārējās durvis uz F1!