Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lielgalvis uzvar "XL Rīga Junior Cup" kartinga ceturtajā posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielgalvis uzvar "XL Rīga Junior Cup" kartinga ceturtajā posmā
Foto: openkart.lv

Aizvadīts īres kartingu seriāla "XL Rīga Junior Cup" ceturtais posms, kurā otro uzvaru izcīnīja Edgars Lielgalvis.

Aizraujošā cīņā burtiski pēdējā aplī otro vietu izrāva Otīlija Grandberga, bet aiz viņas 0,003 sekundes sešu braucienu summā Oskars Ernests Tenis. Jau atkal ceturtais Rodrigo Kākers, bet Oskaram Zaķītim piektā vieta un Jāņa Kozlovska sestā vieta ir abu braucēju labākais rezultāts.

Junioriem iesācējiem pirmā uzvara Ģirtam Sabulim, otrais iepriekšējā posma ieskaites uzvarētājs Ralfs Jansons, bet trešais Mārtiņš Dombrovskis. Ātrākā meitene, protams, Otīlija.

Kidiem otrā uzvara Martinam Lapiņam, otrais Rodrigo Tauriņš, bet trešais Marko Vēveris. Kidiem iesācējiem uzvara debijas posmā Evertam Gravam, trešo reizi pēc kārtas otrais Tomass Pekuss, bet trešais Emīls Jānis Nusbaums.

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Ziemassvētku noskaņās aizvadīsim piekto XL Rīga Junior Cup posmu. Šajās sacensībās piedalās juniori vecumā no septiņiem gadiem līdz 2008. gadā dzimušajiem un var piedalīties jebkurš, ja vien ir kaut neliela pieredze braukšanā ar īres kartingiem, vēlams, ka ir braukts arī XL Rīga kartinga nams trasē. Braucēji, kuri auguma parametru, vecuma vai meistarības līmeņa dēļ vēl pieaugušo kartus nevar izmantot, trasē dodas ar bērniem paredzētiem superdrošiem Sodi LR5 kartiem, kas ir lēnāki, bet ļauj attīstīt savas iemaņas.

Kopvērtējums pirms 5. posma: openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības