Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži nākamsezon plāno startēt visos pasaules čempionāta blakusvāģu posmos

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Lielbārži nākamsezon plāno startēt visos pasaules čempionāta blakusvāģu posmos
Foto: Māris Stiprais

2022. gada sezonas Latvijas čempioni blakusvāģu klasē, sešpadsmit gadus vecie dvīņu brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, nākamgad gatavojas aizvadīt pilnu pasaules čempionāta sezonu, kurā varētu būt pat 14 posmi.

Lielbārži blakusvāģu elitei zobus parādīja jau šogad, aizvadot vienu posmu, kurā pēc kritiena viss beidzās jau kvalifikācijā. Daudziem par pārsteigumu viņi kļuva par jaunākajiem uzvarētājiem Vācijas čempionāta posmā, turklāt apdzīta ne tikai blakusvāģu motokrosa superzvaigzne Daniels Vilemsens, bet arī citas pasaules čempionātā startējošās ekipāžas.

“Nākamajā sezonā plānots braukt visus pasaules čempionāta posmus, kas ir provizoriskajā kalendārā. Ja nesakritīs ar GP posmiem, tad brauksim kādu Vācijas, Latvijas un Igaunijas posmu,” apliecināja 16 gadus veco brāļu tēvs Kaspars Lielbārdis.

''Šobrīd tiek aktīvi strādāts pie sponsoru meklēšanas, tehnikas sagatavošanas. Brāļi ziemas periodā jaunajai motokrosa sezonai gatavojas tāpat kā pēdējos gadus, kur ikdienā tie ir vieglatlētikas treniņi. Janvāra beigās, februāra sākumā plānojam pirmo motokrosa nometni Itālijā, kā arī pēc tam ceram aizvadīt nometni Spānijā. Esam izveidojuši klubu “Team Lielbārdis 101”, kurā var iestāties ziedojot, tādējādi palīdzot brāļiem aizvadīt pilnvērtīgu sezonu.”

Pasaules čempionāta sezona blakusvāģiem startēs 26. martā ar posmu Spānijā, bet noslēgsies 1. oktobrī Francijā.

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv

     [+] [-]

, 2022-12-20 05:42, pirms gada
Lai veicas, galvenais lai nebūtu traumas

     [+] [-]

, 2022-12-20 06:39, pirms gada
Un pa kuru laiku ies uz skolu? Vēl jau vajag attīstīt arī smadzenes.

     [+] [-]

, 2022-12-20 10:46, pirms gada
Lai čaļiem veicās. Diez vai spēc pacelt latvijā kādu interesi, bet cerība ir. Galvenais bez traumām. Sponsorus atradīs,100%.

     [+] [-]

, 2022-12-20 11:12, pirms gada
Sergim vajadzētu padomāt par kādu etapu Latvijā.