Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Apfelbaums: "Galvenais uzdevums - jāpiestrādā pie stabilitātes"

Apfelbaums: "Galvenais uzdevums - jāpiestrādā pie stabilitātes"
Niks Apfelbaums

Niks Apfelbaums, kurš šogad 17 gadu vecumā uzvarēja Latvijas čempionātā MX1 klasē, bet ''Battery Superkauss'' motokrosa seriālā izcīnīja otro vietu, uzsācis gatavošanos jaunajai sezonai.

Lai arī Apfelbauma mērķis šogad bija uzvara ''Battery Superkauss'' seriālā, beigās nācās samierināties ar otro vietu. Tieši traumas bija tās, kuras liedza Apfelbaumam pacīnīties par uzvaru ''MX Pro'' klasē, kā arī pārstāvēt Latvijas izlasi Eiropas Nāciju kausā motokrosā, kur viņš noteikti būtu devis lielu ieguldījumu izlases mērķu sasniegšanā. Lai vai kā, šobrīd Apfelbaums uzsācis aktīvu treniņprocesu.

''Viens no iemesliem, kāpēc neizdevās pacīnīties par uzvaru, bija tas, ka sezonas vidū guvu nepatīkamu rokas trumu, kas man lika nedaudz atkāpties no tā kursa, kādu biju uzņēmis,'' iesāk Apfelbaums. ''Man bija jābūt daudz piesardzīgākam. Kā vēl viens faktors, kas man neļāva būt tik ātram, kā vēlējos, bija tas, ka sezonas vidū nedaudz pietrūka spēks, jo sezonu sāku ar lielu ātrumu, taču visas sezonas garumā to nespēju noturēt.''

''Šobrīd ar kāju viss kārtībā, treniņproces sācies. Paralēli aktīvi strādāju pie fiziskās sagatavotības. Attiecībā uz braukšanas treniņiem, tad esmu vairākas reizes jau bijis ''Adrenalin Arena'' un, manuprāt, ir ļoti labi, ka Igaunijā ir šāda halle, kur var patrenēties, jo šajā ziemas periodā braukt pa sasalušu zemi vairs nav tik efektīvi. Lai uzlabotu rezultātus, ir jāpiestrādā pie stabilitātes, lai viss gads izdotos daudz maz līdzīgs, jo aizvadītajā sezonā šīs traumas darīja savu, kas atstāja iespaidu gan uz maniem rezultātiem, gan arī fizisko kondīciju,'' tā Apfelbaums.

Izmantotie resursi:
www.moto-x.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja