Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanim pirmajā F4 braucienā Francijā punktus izcīnīt neizdodas

Juris Grīns
Juris Grīns

Štolcermanim pirmajā F4 braucienā Francijā punktus izcīnīt neizdodas
Tomass Štolcermanis. Foto: ACI Sport

Šodien aizvadīts pirmais no trim braucieniem Itālijas F4 čempionāta posmā, kas norisinās Francijā, Pola Rikāra trasē. Tomass Štolcermanis finišēja 11. vietā.

Sacensības Štolcermanis uzsāka no desmitās pozīcijas un sākotnēji šo vietu saglabāja. Tomēr drīz vien priekšā tika Maksims Rēms.

Cīņa abu braucēju starpā turpinājās un vienā no epizodēm Štolcermanis "iebakstīja" konkurenta mašīnu no aizmugures. Būtiskus bojājumus tas neradīja un abi turpināja braukšanu. Tomēr priekšā latviešu pilotam bija ticis arī Džanmarko Pradels.

Pēc tam Štolcermanis Pradelu apdzina, bet vēlāk "Prema Racing" pilots atkal piekāpās sāncensim un atkrita uz 12. pozīciju.

Kad priekšējo antispārnu salauza un daudzas pozīcijas pazaudēja Gustavs Jonsons, Štolcermanim bija iespējam atgriezties 11. vietā, kurā arī tika sasniegts finišs.

Dubultuzvaru izcīnīja "US Racing" komandas piloti. Akšajs Bora startēja un finišēja pirmais, par nepilnu pusotru sekundi pārspējot Džeku Bītonu. Trešo vietu izcīnīja Hiju Jamakoši no "Van Amersfoort Racing" vienības. Labākais no "Prema Racing" braucējiem ar piekto rezultātu bija Alekss Pauvels.

Pauvels uzvarēja arī debitantu ieskaitē, kur šoreiz Tomass Štolcermanis palika ceturtais.

Sezonas līderis Fredijs Sleiters ("Prema Racing") saskārās ar dzinēja problēmām un nestartēja.

Abi atlikušie braucieni notiks svētdien. Starts plkst. 12:10 un 18:25. Tiešraidē tie, kā ierasts, būs vērojami čempionāta oficiālajā “Youtube” kontā.

1. sacīkste:

     [+] [-]

, 2024-07-20 21:08, pirms 2 mēnešiem
Padaudz zaudēja laika izteiksmē.