Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lorenco: "Mana vērtība ir lielāka nekā uzskata "Yamaha""

Lorenco: "Mana vērtība ir lielāka nekā uzskata "Yamaha""
Horhe Lorenco
Foto: AFP

Jaunais spāņu motobraucējs Horhe Lorenco, kurš Moto GP kopvērtējumā tikai par 14 punktiem atpaliek no sava komandas biedra Valentino Rosi, nolēmis atlikt lēmuma pieņemšanu par palikšanu "Yamaha" komandā, jo uzskata, ka ir vērts vairāk nekā piedāvā komanda.

Par Horhi Lorenco interesi izrāda arī "Honda" komanda, kuras sastāvā šosezon startē Dani Pedrosa un Andrea Doviciozo. Tikmēr pats Lorenco atzīst, ka galvenā prioritāte ir palikt "Yamaha" komandā, taču atzīst, ka komandas piedāvājums nav gana labs. "Es domāju, ka mums jāgaida kaut kas vairāk," itāļu telekanālam "Italia1" atzina Lorenco. "Es jūtos ļoti lepns, ka cilvēki interesējas par mani. Turklāt es domāju, ka esmu viens no braucējiem, kurš nākotnē varētu pārspēt Valentino. Pašlaik es cīnos ar viņu, tāpēc uzskatu, ka mana vērtība ir lielāka nekā šobrīd piedāvā "Yamaha" komanda. Tad jau redzēsim, kas notiks nākotnē."

Tajā pašā laikā Lorenco komandas biedrs Valentino Rosi atzīst, ka nav īsti pārliecināts, vai būtu labāk, ja Lorenco būtu viņa komandas biedrs vai tomēr startētu citā komandā: "Esmu par to daudz domājis, vai būtu labāk, ja viņš startētu "Yamaha" vai "Honda". Jebkurā gadījumā tam ir savi plusi un mīnusi. Jebkurā gadījumā es uzskatu, ka viņš būs spēcīgs konkurents, lai kurā komandā viņš brauktu."

Savā karjerā Horhe Lorenco izcīnījis 24 uzvaras (trīs no tām Moto GP klasē), 52 reizes kāpis uz goda pjedestāla (Moto GP - 14) un 34 reizes startējis no pole position (Moto GP - 8). Šobrīd kopvērtējumā spānis ieņem otro vietu, par 14 punktiem atpaliekot no Rosi un par tikpat punktiem apsteidzot Keisiju Stouneru.

Nākamais Moto GP posms, Lielbritānijas Grand Prix , norisināsies jau šīs nedēļas nogalē Doningtonas trasē.

Izmantotie resursi:
motogp.com
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-07-20 15:14, pirms 15 gadiem
Ja buus taa veerts, gan jau komanda piedaavaas arii adekvaatu liigumu. Lai vai kaa, visu nosaka tirgus- ja ir pieprasiijums, ir arii cena!
Lai veicas jaunajam censonim!

     [+] [-]

, 2009-07-20 15:25, pirms 15 gadiem
nu pats jau saprot ka parejas komandas netur sobrid yamahai lidzi, tadel jau megina tur palikt! es domaju aizejot uz citu komandu vins rosi tadu konkurenci nespes sastaadiit!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-20 16:15, pirms 15 gadiem
cik aizraujoši ir skatīties motogp sacensības,veči reāli cīnās par 1.vietu super!
turpretim f1 gan ir garlaicīga sacīkste,,,to vienmēr izmantoju,kad gribas pagulēt,ļoti ātri miegs atnāk,jo ir totāli garlaicīga!!!!!!!!!!
interesanti cik reizes f1 čempions sezonas laikā apdzen tiešos konkurentus uz pjedestālu?
vakar Rosi 2 reizes apdzina,bet batons labi ja visas sezonas laikā,garlaicīgi

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 16:16, pirms 15 gadiem
Tas, ka viņš izšāva vienā sezonā neko nenozīmē, Nikijs Heidens arī bija čempions, nesaku, ka Lorenso nav talantīgs, bet nu pēc vienas sezonas nevajag sevi celt debesīs.

     [+] [-]

, 2009-07-20 16:17, pirms 15 gadiem
....bet Lorenzo malacis,talantīgs braucējs!

     [+] [-]

, 2009-07-20 16:32, pirms 15 gadiem
Neņemiet ļaunā, taču viņš vēl neko nav pierādījis, viņš cīnas ar Doktoru...gribu redzēt, kads būtu komandas līmenis un mocis, ja tajā nebūtu Rossi...vai arī Tad viņš brauktu ātri...lai paskatās, ko spējis Biaggi ar Cheku ar Yamahu...kretinē šitie sīkie, neko vēl parādījuši nav, bet par piķi domā pārāk daudz, un iedomīgi perdeļi. Lai paskatās, kāda attieksme bija Rossi tajā vecumā, kauns Lorenzo. Hondai un Ducato motocikli ir Yamaha līmenī, tačubraucējiem līderiem tajās traumas, tāpēc Yamaha tagad stabili līderi. Pēc vienas sezonas spriež čalis pārāk jau daudz kur izšāvis, labi Te viens minēja Heydenu, labs piemērs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-20 17:46, pirms 15 gadiem
pastāvi nu pie ratiem..gan onkuļi zinas vairak ko ar tevi darit..
dazas veiksmigas gonkas un tas ir viss..sezonu nobrauc aiz rosi tad sac čiepstēt zīdaini..

     [+] [-]

, 2009-07-20 18:14, pirms 15 gadiem
cesinieks7 rakstīja: pastāvi nu pie ratiem..gan onkuļi zinas vairak ko ar tevi darit..
dazas veiksmigas gonkas un tas ir viss..sezonu nobrauc aiz rosi tad sac čiepstēt zīdaini..
Nav viegli braukt vienā komandā ar Rosi. Ir skaidri definēts, kurš tur ir līderis un visa komanda, bez šaubām, strādā uz līderi. Tāpat tas bija I Formulā Ferrari, kad kopā brauca Šūmahers un Massa.

     [+] [-]

, 2009-07-20 18:15, pirms 15 gadiem
Bet bildē gan viņš pilnīgs puišelis

     [+] [-]

, 2009-07-20 22:03, pirms 15 gadiem
fire rakstīja: Neņemiet ļaunā, taču viņš vēl neko nav pierādījis, viņš cīnas ar Doktoru...gribu redzēt, kads būtu komandas līmenis un mocis, ja tajā nebūtu Rossi...vai arī Tad viņš brauktu ātri...lai paskatās, ko spējis Biaggi ar Cheku ar Yamahu...kretinē šitie sīkie, neko vēl parādījuši nav, bet par piķi domā pārāk daudz, un iedomīgi perdeļi. Lai paskatās, kāda attieksme bija Rossi tajā vecumā, kauns Lorenzo. Hondai un Ducato motocikli ir Yamaha līmenī, tačubraucējiem līderiem tajās traumas, tāpēc Yamaha tagad stabili līderi. Pēc vienas sezonas spriež čalis pārāk jau daudz kur izšāvis, labi Te viens minēja Heydenu, labs piemērs.
ja NERUNĀ par naudu, bet par braukšanu, tad tas, kā tu saki "perdelis" atpaliek tikai 14 punktus no doktora un ir pierādījis, ka var būt tik ātrs, ka var pārspēt Rosi. Turklāt nav teikt ka tāds viņš var būt tikai ar Yamaha.