Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs: "Ar mašīnas regulējumiem laikam norāvām greizi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs: "Ar mašīnas regulējumiem laikam norāvām greizi"
Haralda Šlēgelmilha auto
Foto: facebook.com/haraldracing

Pēc ne īpaši veiksmīga pirmā brauciena "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta trešajā posmā Francijā latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs atzīst, ka pieļautas kļūdas mašīnas regulējumos.

Haralds Šlēgelmilhs un Mihails Stepanovs, kuri šajās sacensībās dala vienu auto, kvalifikācijā ieņēma augsto trešo vietu absolūti un bija ātrākie PRO-AM klasē.

"Kvalifikācijai nebija ne vainas," sacīja Haralds Šlēgelmilhs. "Pirmā vieta klasē un trešā kopējā ieskaitē. Diemžēl komandas biedram neizdevās atrast brīvu apli otrajā kvalifikācijas daļā."

Haraldu klātienē Francijā atbalsta arī viņa tēvs Vladislavs Šlēgelmilhs. Diemžēl tas nenesa pietiekami daudz veiksmes pirmajā sacīkstē, kur sportisti finišēja tikai 16. vietā absolūtajā ieskaitē.

"Mehāniķiem šodien drusku vairāk darba nekā parasti," stāsta Šlēgelmilhs. "Kopumā sarežģīta pirmā sacīkste. Pirmo reizi braucām tādā karstumā un jāatzīst, ka ar mašīnas regulējumu laikam norāvām greizi! Līdz rītdienai vēl laika daudz. Gan jau pie atbildēm nonāksim un uz otro sacīksti paliksim ātrāki."

Otrais brauciens norisināsies svētdien, 21. jūnijā plkst. 11:50 pēc Latvijas laika.

Tiešraidē sacensības varēs vērot televīzijas kanālā "Motors TV", kā arī interneta portālā "squadracorse.lamborghini.com/en/live".

Jāpiemin, ka iepriekšējā posmā Silverstounā Šlēgelmilhs PRO-AM klasē izcīnīja divas trešās vietas, bet pirms sacensībām Pola Rikāra trasē ieņēma sesto vietu sezonas kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
squadracorse.lamborghini.com

     [+] [-]

, 2015-06-21 12:44, pirms 9 gadiem
sktījos pa motors TV, tikai tie tuparillie sākumu nolika tieši F1 kvalenes vidū.

Jau startā bija redzams, ka zaļais atpaliek aplī vismaz 2 sekundes. Pat komentētāji teica, ka briest kaut kas, jo zaļais aiz sevis bija savācis veselu sastāvu, un drīz jau atkrita no trešās uz piekto, pēc tam sacīkšu vidū viens nepacietīgais tieši pēdējā līkumā pirms starta/finiša taisnes sākuma izsita no trases, vēl tika zaudētas pozīcijas, beigās tikai ripinājās.