Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kubica: "Nedrīkstam pieļaut kļūdas"

Andrejs Siliņš

Kubica: "Nedrīkstam pieļaut kļūdas"
Roberts Kubica
Foto: AP

Pirmās formulas komandas "BMW Sauber" pilots un čempionāta kopvērtējuma līderis polis Roberts Kubica atzinis, ka īsti nav pamata, lai uzvarētu kopvērtējumā šosezon, lai gan cerības pastāv.

"Paskatoties uz sevi un savu komandu, es neredzu sevi kā vienu no pretendentiem uz titulu," pieticīgs sevis vērtējumā ir 23 gadus vecais poļu pilots Kubica. "Normāli ir tad, ja ātrākais braucējs ar ātrāko mašīnu izcīna titulu. Tomēr dažās sezonās var tā gadīties, ka uzvaru izcīna tas, kurš braucis visstabilāk."

"Vienīgais veids, kā mēs varētu cīnīties par titulu, ir, nepieļaujot kļūdas," zina teikt pilots. "Mums ir nepieciešama laba stratēģija un laba izturība. Šobrīd tā ir simtprocentīga. Puiši darbnīcā ir veikuši ļoti lielus soļus uz priekšu, lai uzlabotu mašīnu."

Pēdējo sešu Grand Prix laikā Kubica finišējis otrais, trešais, divas reizes ceturtais, atkal otrais un pirmais. Uzvaru izdevās izcīnīt 8. jūnijā Kanādā. Tā kā pārējie konkurenti neaizvadīja veiksmīgu sacīksti, Kubica pēc pirmās uzvaras karjerā spēja izvirzīties vadībā arī pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-20 22:36, pirms 16 gadiem
taa turpinaat...ne tikai stabilitaate, bet arii veiskme ir vajadziiga!!!