Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Virtuālā Dakāras rallija spēle - divas nedēļas reālos apstākļos

Virtuālā Dakāras rallija spēle - divas nedēļas reālos apstākļos
Foto: www.dakar.com

Līdz Dakāras rallijam atlikušas 14 dienas, bet jau tagad visi interesanti var pieteikties virtuālajai Dakāras rallija spēlei, kurā katram reģistrētajam dalībniekam būs jādara viss tas pats, kas sportistiem Argentīnā.

Jau šobrīd uz Argentīnu ceļā devusies Dakāras rallija tehnika, kura tagad ar kuģi šķērso Atlantijas okeānu, lai jau 2.janvārī stātos uz starta Dakāras rallijā. Arī šogad rallijs sāksies un beigsies Argentīnas galvaspilsētā Buenosairenā.

Katru gadu jebkurš interesents, sēžot mājās vai darbā, varēja sekot līdzi savam favorītam, izmantojot dakar.com mājas lapā piedāvātās opcijas. Protams, visi apzinās, ka Dakāras rallijs ir grūts un smags, bet, kamēr to katrs nav izbaudījis uz savas ādas, tikmēr priekšstats varētu būt mānīgs.

Taču šogad mājas lapa virtualrallygame.com katram gribētājam piedāvā izbaudīt, ko nozīmē piedalīties Dakāras rallijā. Piereģistrējoties minētajā mājas lapā, katram dalībniekam būs jāveic tā pati trase, tie paši kilometri, tie paši ātrumposmi un jāizmanto tās pašas kartes. Viss pilnībā viens pret vienu kā ir īstajā Dakārā. Tikai atšķirība tā, ka dalībnieks var sēdēt mājās un savā dīvānā, nevis atrasties tuksneša vidū.

Divas nedēļas braukšanas, apgrūtināta redzamība, naktis pavadītas bivokā labojot savus spēkratus, smiltis, akmeņi, kalni un daudz kas cits virtuālajā rallija spēlē virtualrallygame.com . Piereģistrējies un salīdzini savus spēkus ar citiem dalībniekiem no visas pasaules.

Šī virtuālā spēle pirmo reizi tika izmantota Virtuālajā regatē, kur jūrā savā starpā sacentās 343 000 spēlmaņu. Visticamāk, ka Dakārā šis rekords kritīs.

Izmantotie resursi:
dakar.com
virtualrallygame.com

Vai piedalīsies šajā spēlē?

  • 185

  • 31


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-12-17 10:35, pirms 15 gadiem
Ja man pie PC jāpavada 24h diennaktī vairākas nedēļas no vietas, tad laikam atteikšos!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-17 10:43, pirms 15 gadiem
Ja būs iespēja mašīnu salauzt tāpat kā reālā dzīvē, tad pēc pirmāsdienas kādi 70% censoņi atbirs, jo cik saprotu, tur viss pielīdzināts īstiem laikiem...

  +2 [+] [-]

, 2009-12-17 11:01, pirms 15 gadiem
Ja kaads speetu pateikt cik minimaalais laiks jaapavada pie PC dienaa, lai buutu jeega pieteikties vispaar, ja 12h, tad jau tas nav normaali.... kaads varbuut zin ko preciizaak?

     [+] [-]

, 2009-12-17 11:38, pirms 15 gadiem
Es būtu gatavs veltīt šai spēlē maksimums 10 minūtes dienā... Un man visār nav skaidrs, kas tur īsti jādara. Jāķeksē, kā kaut kādā hattrick vai jābrauc?

  +2 [+] [-]

, 2009-12-17 11:55, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Es būtu gatavs veltīt šai spēlē maksimums 10 minūtes dienā... Un man visār nav skaidrs, kas tur īsti jādara. Jāķeksē, kā kaut kādā hattrick vai jābrauc?
Mouse in hand, the Virtual Rally Game.com players will be invited to take off at the same time as the rally competitors.

Pieļauju, ka uzstādi kursu, ātrumu un mašīna brauc pati.. Neticu, ka piem. 6h dienā būs jātur bultiņa uz priekšu, lai mašīna brauktu