Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Volkswagen" arī nākamgad startēs Dakāras rallijā

"Volkswagen" arī nākamgad startēs Dakāras rallijā
Nasers Al-Atijahs un Karloss Sainss
Foto: AFP/Scanpix

Nesen kļuvis zināms, ka vācu auto ražotājs "Volkswagen" arī nākamgad startēs slavenajā un leģendārajā Dakāras rallijā.

Pēdējos divos gadus vieglo automašīnu klasē nepārspēta ir bijusi "Volkswagen" komanda. Šis gads vācu auto ražotājam bijis visveiksmīgākais, jo kopvērtējumā viss pjedestāls piederēja tieši "Volkswagen" komandai. Uzvarēja Karloss Sainss, kuram sekoja Nasers Al-Atijahs un Marks Millers.

Neilgi pēc Dakāras rallija finiša Argentīnas tūrisma nozares sekretārs Enrike Mejers un Dakāras rallija direktors Etjēns Laviņš paziņoja, ka arī nākamgad Dakāras rallijs notiks pa Argentīnas un Čīles ceļiem.

Vakar "Volkswagen" paziņoja, ka arī nākamgad startēs Dakāras rallijā. "Mums tagad būs iespēja izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas. Mēs ieguldīsim kaisli, sirdi un dvēseli šajā projektā, lai tikai nākamgad varētu startēt Dakārā," saka "Volkswagen Motorsport" direktors Kriss Nīsens.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2010-04-20 10:06, pirms 14 gadiem
Kas tad tas par Dakāras ralliju? Izkārtne vien palikusi.