Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Veldons bija iedvesmojoša persona"

Andrejs Siliņš

Hamiltons: "Veldons bija iedvesmojoša persona"
Dario Frankiti pēc drauga zaudēšanas
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šaušalīgās avārijas "Indianapolis 500" sacensībās naktī uz pirmdienu 33 gadu vecumā dzīvību zaudējušajam britu pilotam Denam Veldonam labus vārdus veltījuši britu pirmās formulas piloti, kā arī divkārtējais "Indianapolis 500" čempions un bijušais komandas biedrs Dario Frankiti.

Luiss Hamiltons, "McLaren":
"Šis ir traģisks zaudējums, pie tam tik agrā vecumā. Viņš bija īpaši talantīgs braucējs. Kā brits, kurš ne vien aizbrauca uz ASV, bet arī divas reizes uzvarēja "Indy 500", viņš bija iedvesmojoša persona. Tāds, uz kura piemēru skatījās visi citi ar lielu cieņu un apbrīnu. Ar sirdi jūtu līdzi viņa ģimenei un draugiem šajā neizsakāmi sarežģītajā laikā."

Džensons Batons, "McLaren":
"Tikko pamodos ar visdrausmīgākajiem jaunumiem. Man ir tik ļoti daudz labu atmiņu no sacensībām kopā ar Denu deviņdesmito gadu sākumā. Esam zaudējuši sporta leģendu un arī lielisku cilvēku."

Dario Frankiti, vairākkārtējs "Indy Series" čempions, divkārtējs "Indianapolis 500" čempions:
"Šobrīd esmu apdullis un bez vārdiem... Pirms mirkļa tu jokojies ar viņu pirmssacensību iepazīstināšanā, tagad viņa jau vairs nav. Viņam bija seši gadi, kad mēs pirmo reizi satikāmies. Viņš bija mazs bērns, bet pēc kāda laika jau mans komandas biedrs. Mēs izdarām paši uz sevi tik lielu spiedienu, lai izcīnītu uzvaras sacensībās un čempionātos, bet šodien tam visam vairs nav nozīmes."

Pēc tam, kad notika šausminošā avārija, sacensības tika pārtrauktas, bet pēcāk veikti pieci goda apļi, pieminot bojā gājušo Denu Veldonu.

     [+] [-]

, 2011-10-17 13:25, pirms 13 gadiem
Dario Frančineti.

Tikai sportacentrs.com, kur katru dienu tu uzzini ko jaunu un negaidītu.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 13:31, pirms 13 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Dario Frančineti.

Tikai sportacentrs.com, kur katru dienu tu uzzini ko jaunu un negaidītu.
George Dario Marino Franchitti peksnji partapis par Frančineti tikai sc.com tulki to spej panakt

     [+] [-]

, 2011-10-17 13:57, pirms 13 gadiem
Vieglas smiltis Veldonam. Izcils braucējs bija.

     [+] [-]

, 2011-10-17 13:59, pirms 13 gadiem
Tikai SC pie šāda raksta uzmanība komentāros tiek pievērsta nevis traģiskajam atgadījumam, bet gan pareizrakstības kļūdām...

Izsaku visdziļāko līdzjūtību ģimenei un tuviniekiem.
"Many people ask me why I always sign off, ‘till me meet again’. Because goodbye is always so final. Goodbye Dan Wheldon." Marty Reid

     [+] [-]

, 2011-10-17 16:38, pirms 13 gadiem
pirmajā teikumā misēklis jābūt vegasa sacīkstēs gājis bojā šī gada indianap.500 uzvarētājs.. Bet tā jau puisim vieglas smiltis..

     [+] [-]

, 2011-10-18 11:13, pirms 13 gadiem
Jā raksta autors, vienkārši iespārda!!Pie mūsdienu plašzaziņas iespējām....tādas muļķības sarakstīt....tā ir kad izmanto google tulkotāju
Dans bija izcila personība un Čempions ar lielo burtu....LAI VIEGLAS SMILTIS UN LĪDZ JŪTĪBA ĢIMENEI....