Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanim 12. vieta un vēl viens debitantu pjedestāls F4 trešajā braucienā

Juris Grīns
Juris Grīns

Štolcermanim 12. vieta un vēl viens debitantu pjedestāls F4 trešajā braucienā
Tomass Štolcermanis. Foto: ACI Sport

Itālijas F4 čempionāta trešā posma noslēdzošajā, trešajā sacīkstē Tomass Štolcermanis ("Prema Racing") finišu sasniedza 12. pozīcijā, bet debitantu vērtējumā guva trešo vietu. Līdz ar to visās trīs sacensībās šajā nedēļas nogalē viņam izdevās iekarot pjedestālu debitantu ieskaitē.

No pole position startēja Alekss Pauvels, bet lēns starts nozīmēja, ka jau pašā sākumā otrs "Prema Racing" braucējs Fredijs Sleiters no otrās vietas izrāvās vadībā. Septītajā līkumā cīņā mēģināja iesaistīties Hiju Jamakoši ("Van Amersfoort Racing"), taču palika trešajā pozīcijā. Viņu apdraudēja Džeks Bītons, taču jau pirmajā aplī izbrauca no trases un atkrita uz piekto vietu aiz "US Racing" komandas biedra Mateuša Fereiras. Šādā secībā pirmais piecinieks arī finišēja.

Trīs reizes trasē devās drošības mašīna. Pirmo reizi pēc sadursmes ceturtajā aplī, pēc tam atkal jau septītajā aplī un pēc tam arī sacensību nobeigumā, kā rezultātā finišs tā arī tika sasniegts.

Štolcermanis startēja no astotās pozīcijas un sākotnēji pacēlās uz septīto. Tomēr jau pēc pirmā apļa latviešu braucējs bija vairs tikai devītais. Pirmā desmitnieka otrajā pusē un otrā desmitnieka sākumā notika ļoti spraigas cīņas, taču šoreiz ne par labu Štolcermanim, kurš atkrita uz 12. pozīciju. Sportists tā arī finišēja.

Otrās vietas ieguvējs Pauvels uzvarēja debitantu ieskaitē, bet astotās vietas ieguvējs Kīns Nakamura-Berta ("Prema Racing") ierindojās otrajā pozīcijā starp iesācējiem. Pēc pirmajā sacīkstē sasniegtas uzvaras un otrajā sacīkstē gūtās otrās vietas, Štolcermanim šoreiz debitantu pjedestāla trešais pakāpiens.

Itālijas F4 čempionāta ceturtais posms norisināsies pēc mēneša, no 12. līdz 14. jūlijam Mudžello trasē.

3. brauciens:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-06-16 18:12, pirms nedēļas
80% nobraukti aiz safety car...

     [+] [-]

, 2024-06-16 19:49, pirms nedēļas
Kas ellē ir f4 kurš līmenis?

  -1 [+] [-]

, 2024-06-16 19:52, pirms nedēļas
Slikts rezultāts lai sāk trenēties nevis tikai sacensībās braukt izskatās viņš nerūpīgi attiecas uz darbu un kamēr viņš nesāks trenēties tikmēr arī labu rezultātu nebūs.

     [+] [-]

, 2024-06-16 19:58, pirms nedēļas
Kādi nejauki komentāri, ko tad Jūs gribat? Stabilu p1? Līdz formulai 2 tiek tikai retais par F1 vispār nerunāsim, jāpriecājas ka mūsējais tur ir un cīnās.

     [+] [-]

, 2024-06-16 20:25, pirms nedēļas
šlegelmihs bija talantigāks. zel ka tteicās no amerikas formulām

     [+] [-]

, 2024-06-16 22:58, pirms nedēļas
edgefall23 rakstīja: Kādi nejauki komentāri, ko tad Jūs gribat? Stabilu p1? Līdz formulai 2 tiek tikai retais par F1 vispār nerunāsim, jāpriecājas ka mūsējais tur ir un cīnās.
kāpēc reaģēt uz vienu komentētāju, kurš, kā redzams, nesajēdz pilnīgi neko?