Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vecpilī avarējušais Iesalnieks jau plāno atgriešanos

Vecpilī avarējušais Iesalnieks jau plāno atgriešanos
Eduarda Iesalnieka avārija autokrosā Vecpilī
Foto: autocross.lv

Latvijas čempionāta otrajā posmā Vecpilī smagu avāriju piedzīvojušais Open 2500 klases braucējs Eduards Iesalnieks jau nostājies uz atgriešanās takas, tika izskatīts pat starts pēdējā posmā Smiltenē. Atgriešanās gan atlikta uz nākamo gadu, lai tehnikas atjaunošanas process nebūtu pārāk sasteigts.

Vecpilī vienā no kvalifikācijas braucieniem Eduards drīz pēc starta piedzīvoja pamatīgu kūleņošanu, bet drāmu pastiprināja arī Jāņa Kozlovska neveiksmīgā izvairīšanās no lidojošā kolēģa, kas arī noslēdzās ar iespaidīgu salto ārpus trases.

Šobrīd Iesalnieks avārijas sekas veselības ziņā pat nepiemin, savukārt par tehnikas gatavību saka: ''Šis bija tas gadījums, kad no malas tas izskatījās šausmīgāk nekā patiesībā bija, tas attiecas arī uz mašīnas gatavību. Jā, cieta drošības karkass, kurš būs sagatavots no jauna un vēl labāks, modernāks nekā iepriekšējais, lai man, kā braucējam, par šo drošības elementu nebūtu jāuztraucas. Jau plānojām paspēt visu sagatavot Smiltenes posmam augusta beigās. Taču tas prasītu pamatīgu steigu, tāpēc nolēmām labāk nesteigties un mašīnu sagatavot lēnām un prātīgi.”

Izmantotie resursi:
Autocross.lv

     [+] [-]

, 2016-09-14 22:37, pirms 8 gadiem
Arī labi ka tā!
Bet - man daudz vairāk interesē Šaha notikumi un Šaha olimpiades rezultāti, bet tā vietā neskaitamas ziņas par tehniskajiem sportiem;
- Ne es un neviens no mūsu dzimtas vairakās paaudzēs - nekad nav sēdējis Auto pie stūres!
Savukārt Šahā - ir visa jaunība pavadīta pa sacensībām un treniņiem!