Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

RH3 fonda ekipāža Šlēgelmilhs/Pumpurs gandarīti pirms Talsu rallija

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

RH3 fonda ekipāža Šlēgelmilhs/Pumpurs gandarīti pirms Talsu rallija
RH3 fonda automašīna, ar kuru Talsu rallijā startēs Šlēgelmilhs/Pumpurs (Foto: RH3 fonds)

Nedēļas nogalē, 17. un 18. maijā, norisināsies "Rally Talsi", kurā kā RH3 fonda ekipāža startēs Haralds Šlēgelmilhs un Artūrs Pumpurs. Viņu mērķis rallijā ir ne tikai sasniegt labu sportisko rezultātu, bet arī palīdzēt bērniem-vēža slimniekiem Latvijā. Ar paveikto šajā ziņā pirms rallija abi sportisti ir gandarīti.

Gaidāmajā Talsu rallijā ekipāža Šlēgelmilhs/Pumpurs startēs ar automašīnu RH3 fonda zili baltajās krāsās, kā arī ziedojuma tālruni uz mašīnas sāniem. Sportistu mērķis rallija laikā ir vākt ziedojumus, lai nodrošinātu bērnu uzturēšanos rehabilitācijas centrā "Vaivari" (vienas dienas uzturēšanās izmaksa vienam bērnam ir 50 eiro). Ikviens, kurš piezvanīs pa ziedojumu tālruni 9000 6387, ziedos EUR 1,42 šim mērķim.

Pēdējo nedēļu laikā abi sportisti piedalījušies dažādās akcijās un aktīvi iesaistījušies RH3 fonda kustībā, lai palīdzētu bērniem-vēža slimniekiem. Šlēgelmilhs un Pumpurs aprīlī viesojās Bērnu slimnīcā, kur parūpējās par bērnu izklaidi, kā arī bērniem un viņu vecākiem pirms nedēļas organizēja Ātruma dienu 333 trasē. Tāpat sportisti bija satiekami tirdzniecības centrā "Mols", kur vairākas dienas ikviens varēja aplūkot rallija automašīnu RH3 fonda krāsās. Ar paveikto pirms rallija abi sportisti ir gandarīti. "Tā bija saulaina diena, bērniem bija iespēja izbraukt ar kartingiem. Arī pats sēdos pie stūres, lai viņus izvizinātu trasē. Pēc bērnu prieka acīs var spriest, ka viņiem šī diena ļoti patika un viņi guva vēl nebijušas emocijas," par Ātruma dienu stāsta Haralds Šlēgelmilhs.

Futbolista Raivja Hščanoviča vadītais RH3 fonds oficiāli tika atklāts šīgada februārī, kad fonda mājas lapā rh3fonds.lv sākās dažādu Latvijas un ārzemju sportistu parakstītu profesionālā ekipējuma priekšmetu izsoles. Patlaban izsolēs sakarā ar Talsu rallija tuvošanos pieejami arī vairāki ar autosportu saistīti priekšmeti, piemēram, Haralda Šlēgelmilha parakstīts kombinezons. Visi izsolēs savāktie līdzekļi tiks novirzīti bērnu cīņai ar vēža slimību. Pirmais projekts jau ir tapšanas stadijā – veselīgā uztura groziņš, kas palīdzēs stiprināt bērnu imunitāti.

Ar RH3 fonda aktualitātēm, kā arī foto un video no jau notikušajiem bērnu atbalsta pasākumiem var iepazīties gan RH3 fonda mājas lapā, gan Facebook lapā facebook.com/WWWRH3FONDSLV.

Video: Ātruma diena 333 trasē

RH3 Fonds @ 333 sporta komplekss from día studio on Vimeo.

Video: Šlēgelmilha un Pumpura viesošanās Bērnu slimnīcā aprīlī

Rally ar RH3 fondu from día studio on Vimeo.

Informāciju sagatavoja
RH3 fonds

     [+] [-]

, 2014-05-15 12:58, pirms 10 gadiem
Lai veicās, ceru uz uzvaru pilsētas dopā.