Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Beisbola zvaigzne piedāvā izkauties ar rasisma dēļ NASCAR atlaisto braucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beisbola zvaigzne piedāvā izkauties ar rasisma dēļ NASCAR atlaisto braucēju
Kails Larsons. Foto: Reuters/Scanpix

Kamēr nevar notikt īstās sacensības, amerikāņu autosportisti pievērsušies tiešsaistes sacensībām. Braucējs Kails Larsons vienā no tām lietoja rasistisku izteicienu, tiekot atlaists no savas komandas.

"Chip Ganassi Racing" komandas braucējs Kails Larsons vēl tikai pirms trim dienām tika uzskatīts par karstāko topošo brīvo aģentu NASCAR tirgū, jo viņš grasījās kļūt par brīvo aģentu, bet tagad viņš palicis bez darba un, visticamāk, cīņa par viņa pakalpojumiem nenotiks. Otrdien komanda viņu atlaida par rasistiska vārda lietošanu tiešsaistes sacensībās.

Visticamāk, Larsonam skandāls izmaksās vismaz desmit miljonus dolāru nenopelnītos ieņēmumos ar potenciālu jauno līgumu. Incidents notika iRacing platformā. Pirmdien "Chip Ganassi Racing" paziņoja par Larsona atstādināšanu no komandas, bet otrdien tika izziņota viņa atlaišana.

No Larsona atteikušies visi sponsori, piemēram, "McDonald's" un "Credit One Bank", ar vienu izņēmumu, un uzņēmuma vadītājs sacīja, ka braucējs privātā sarunā atvainojies par notikušo un solījis laboties.

Citās domās bija beisbola komandas Ņujorkas "Mets" metējs Markuss Stromans, kurš sezonā saņem 12 miljonus dolāru. Viņš sociālajā tīklā Twitter veica sekojošu ierakstu: "Viņam vairs nekad nevajadzētu atļaut piedalīties NASCAR sacensībās. Viņš šo pazemojošo vārdu izmantoja tik vientiesīgi. Nekādas atvainošanās šeit neder. Pēc karjeras beigām cīnīšos ar viņu UFC ringā un ienākumus ziedošu labdarībai. Kādam ir jāsadod viņam pa pakaļu. Gribētu dzirdēt, kā viņš to vārdu lietotu astoņstūrī."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/marcus-stroman-s...

     [+] [-]

, 2020-04-15 01:06, pirms 4 gadiem
Divreiz pārlasīju rakstu, lai saprastu ko pateica Kails Larsons. Lasīju tikai, lai zinātu ko pateica.Raksts par neko.

     [+] [-]

, 2020-04-15 02:24, pirms 4 gadiem
ingusbargais rakstīja: Divreiz pārlasīju rakstu, lai saprastu ko pateica Kails Larsons. Lasīju tikai, lai zinātu ko pateica.Raksts par neko.
Viņš pateica to vārdu kuru nevar teikt Bij kādreiz Monty Pytonam tāds skečs par joku. Kuru pasakot balsī visi nomira

     [+] [-]

, 2020-04-15 09:55, pirms 4 gadiem
ingusbargais rakstīja: Divreiz pārlasīju rakstu, lai saprastu ko pateica Kails Larsons. Lasīju tikai, lai zinātu ko pateica.Raksts par neko.
Voldemorts