Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakterim uzvara ūdens motosporta PČ posma ātrumsacīkstēs Francijā

Rolands Eliņš

Slakterim uzvara ūdens motosporta PČ posma ātrumsacīkstēs Francijā
Uvis Slakteris (pa labi)
Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē 10. un 11.septembrī, Makonas pilsētā Francijā, norisinājās pasaules čempionāta ūdens motosportā F2 klases sestais posms, kura ātrumsacīkstēs “Speed Record” Uvis Slakteris izcīnīja pirmo vietu, sasniedzot ātrumu 174 km/h.

Pasaules čempionāta posma kvalifikācijā tehnisku iemeslu dēļ Uvis Slakteris palika 18, kas sacīkstē ļāva startēt tikai no 15 pozīcijas, bet pateicoties izcilam startam un augstai meistarībai izdevās izcīnīt sesto vietu šajā posmā, bet kopvērtējumā trešo vietu.

Zviedri Pjērs Lundins ar 75 punktiem atrodas pirmajā vietā un Eriks Edins ar 55 punktiem otrajā vietā, bet Uvis Slakteris un austrietis Rups Tempers ar 32 punktiem ir trešajā vietā, ceturtajā vietā Metjū Palfrijmens no Lielbritānijas ar 30 punktiem.

„Esmu priecīgs, ka man izdevās starts un no 15 pozīcijas spēju izcīnīt sesto vietu, kas man kopvērtējumā ļāva pacelties uz trešo vietu. Tagad, galvenais, šo vietu saglabāt, kas nebūs viegli. Jau šīs sacensības parādīja, ka punktu skaits ir ļoti blīvs, tāpēc visi brauca uz maksimālās riska robežas un notika daudzas avārijas un tika piešķirtas dzeltenās kartītes, kas būtiski izmainīja līderu kopvērtējuma rezultātu. Patreiz kopvērtējuma pirmā un otrā vieta jau ir sadalītas, bet ļoti ceru, ka man izdosies savu trešo vietu saglabāt, neskatoties uz to, ka cīņa tieši par trešo vietu pēdējā posmā būs vis asākā,” sacīja Uvis Slakteris.

Informāciju sagatavoja:
LŪMSF