Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī Bogdanovs un Kīlmekorpi paliek "Lokomotīvē"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Arī Bogdanovs un Kīlmekorpi paliek "Lokomotīvē"
Maksims Bogdanovs (pa kreisi) un Jūnass Kīlmekorpi arī 2017. gada spīdveja sezonā būs vieni no Daugavpils "Lokomotīves" līderiem.

Divkārtējā Polijas Nice spīdveja līgas čempione Daugavpils "Lokomotīve" praktiski nokomplektējusi sastāvu 2017. gada sezonai - šodien jaunus līgumus ar komandu parakstīja divi no tās līderiem Maksims Bogdanovs un Jūnass Kīlmekorpi.

Jūnasam Kīlmekorpi bija arī piedāvājumi no Ekstralīgas komandām un finansiālā ziņā labāki piedāvājumi no Nice līgas klubiem, taču viņš nolēma palikt Daugavpils komandā. Kā Jūnass raksta facebook lapā, tad "Daugavpilī ir fantastisks klubs un fantastiski līdzjutēji un būs vēl viena sezona šajā lieliskajā komandā. 2017. gadā mēs cīnīsimies par vēl vienu titulu". Tāpēc priekšroka tika atdota "Loko". Ne jau tikai naudā visu var un vajag mērīt... Bija piedāvājumi no citām komandām arī Maksimam Bogdanovam, taču viņš atdeva priekšroku dzimtajam "Loko".
Ieskaitot juniorus, "Lokomotīves" sastāvā pašreiz ir desmit motobraucēji. Pieaugušo kategorijā tie ir Maksims Bogdanovs un Ķasts Puodžuks no vietējiem, kā arī trīs leģionāri - Jūnass Kīlmekorpi, Timo Lahti un Sergejs Logačovs. Turpināsies sadarbība arī ar visiem pieciem junioriem, kas bija komandā jau aizvadītajā sezonā - Jevgeņijs Kostigovs (nākamā sezona būs pēdējā juniora statusā), Dāvis Kurmis, Oļegs Mihailovs, Artjoms Trofimovs un Deniss Zvorigins. Sezonas laikā junioru konkurence varētu kļūt vēl lielāka, jo klāt varētu nākt vēl pāris jaunie motobraucēji (juniori Polijas spīdveja līgās drīkst būt tikai pašmāju motobraucēji).

     [+] [-]

, 2016-11-11 20:10, pirms 8 gadiem
labas zinjas, prasaas veel kaads no lielajiem, bet nu sastaavs ir daudz labaaks nekaa biju gaidiijis
cerams kaads no junioriem atveersies shosezon

     [+] [-]

, 2016-11-11 21:09, pirms 8 gadiem
Trofimovs vai Kolodinskis