Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Minirallijā ''Latvija'' ar ''BMW'' automašīnu uz starta izies Ralfs Sirmacis

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Minirallijā ''Latvija'' ar ''BMW'' automašīnu uz starta izies Ralfs Sirmacis
Artūrs Šimins un Ralfs Sirmacis minirallijā katrs startēs ar savu auto
Foto: fiaerc.com

Minirallija sacensībās ''Latvija'', kas startēs 23.oktobrī, uz starta katrs ar savu auto izies šī gada Eiropas rallija čempionāta 2016. gada sezonas trešās vietas ieguvēji Ralfs Sirmacis un Artūrs Šimins.

Šobrīd Minirallijam jau pieteikusies 41 ekipāža, taču pieteikšanās beigsies 12.oktobrī. Kā ziņo sacensību organizatori, tad šī posma kopējais garums būs 18 km, kur visa distance būs jāveic pa asfaltu.

Patīkamu pārsteigumu sarūpējuši Sirmacis un Šimins, kuri arī nolēmuši startēt sezonas pēdējā minirallija posmā. Zināms, ka katrs no sportistiem startēs savā klasē. Sirmacis kopā ar Armandu Biti brauks ar aizmugures piedziņas “BMW 316” (2WD klase), bet Šimins ar Jāni Kravali (“Mitsubishi Lancer Evolution RS II”) startēs “4WD+” klases ieskaitē. Tāpat “4WD+” klasē startēs vēl viena rallija ekipāža - Toms Lielkājis/Toms Pirktinš (''Mitsubishi EVO IX''), kuri gan šogad rallija sacensībās nebrauc.

''Gribas kaut ko savādāku pamēģināt, tāpēc arī startēšu minirallijā, jo tas būs labāk kā sēdēt tribīnēs,'' iesāk Ralfs Sirmacis. ''Protams, uz augstu rezultātu absolūtajā kopvērtējumā cerēt būs grūti, jo tur jau ir tādi vīri, kas uz šīm sacensībām iespringst vairāk nekā rallija braucēji. Taču jebkurā gadījumā man galvenais uzdevums būs labi pavadīt laiku, pabraukt bez jebkāda stresa un gūt foršas emocijas. Ceru labi pavadīt laiku,'' nobeidz Sirmacis.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed