Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs atgriežas ''Formula Master'' čempionātā

Šlēgelmilhs atgriežas ''Formula Master'' čempionātā
Haralds Šlēgelmilhs "Formula Master" seriālā
Foto: www.formulamaster.net

''Nu, ir daži spēcīgi braucēji, taču man jābūt priekšā un jāuzvar. Viegli pateikt, grūti spriest, bet ir jābūt priekšā,'' par gaidāmajiem rezultātiem ''Formula Master'' seriālā portālam eSports.lv atklāj Haralds Šēgelmilhs.

"Jā, tā ir tiesa - izskatās, ka startēšu ''International Formula Master'' čempionātā? Pagaidām runa ir par sezonas pirmo daļu - nezinu, vai braukšu visu sezonu,'' portālam eSports.lv atklāj Haralds Šlēgelmilhs. ''Ja būs iespēja, tad braukšu "World Series by Renault" (WSR) čempionātā (sezonu Haralds iesāka WSR čempionātā "Red Devil Comtec" sastāvā, taču nostiprināties šajā komandā viņam neizdevās – aut.). Tas ir nedaudz vājāks par WSR. GP2 un WSR ir viens līmenis, bet pēc tam seko ''Formula Master''. Tas, vai tikšu WSR, ir atkarīgs no rezultātiem un no sponsoriem.''

''Cik man jāmaksā par dalību ''Formula Master''? Necik. Man piezvanīja un pateica: ja gribi - brauc. Tā kā man citu variantu nebija, piekritu. Jau parīt braucu uz Franciju, kur Po trasē notiks sezonas pirmais posms. Par komandu (''Cram Competition'' – aut.) nav nekādas informācijas. Zinu, ka 2007.gadā viņi kļuva par čempioniem, bet pērn palika piektie. Šo komandu man ieteica kā vienu no labākajiem variantiem.''

Haralds uzskata, ka šādā konkurencē viņam jācīnās par uzvaru. 'Ir daži spēcīgi braucēji, taču man jābūt priekšā un jāuzvar. Esmu izlaidis visus testus, bet nu redzēs kā būs. Pagājušajā gadā šeit cīnījos par augstām vietām." (Haralds brauca ''Trident Racing'' komandā un kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu).

Jāatzīmē, ka jau piektdien tiks aizvadīti pirmie brīvie treniņbraucieni (divas reizes pa 45 minūtēm), bet sestdien un svētdien notiks pašas sacensības. Sacensības tiešraidē varēs redzēt "Eurosport" kanālā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-11 13:21, pirms 15 gadiem
Mani fascinē Haralda naivums attiecībā uz F-1.
Neviens nenoliedz, ka viņš ir patiešām labs braucējs, bet F-1 viņš ne ar ko nav interesants, jo ir tikai "ļoti talantīgs" braucējs, bez liela tirgus un kapitāla aiz muguras.

 +16 [+] [-]

, 2009-05-11 13:22, pirms 15 gadiem
Nekas nav neiespējams Vajag tik turpināt cīnīties un uzrādīt labu rezultātus un varbūt tad uzsmaidīs fortūna. Padoties jau var paspēt vienmēr

  +5 [+] [-]

, 2009-05-11 13:38, pirms 15 gadiem
labs gan tas agents vinjam, na sharu sameklee variantus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-11 13:48, pirms 15 gadiem
superintendants rakstīja: Mani fascinē Haralda naivums attiecībā uz F-1.
Neviens nenoliedz, ka viņš ir patiešām labs braucējs, bet F-1 viņš ne ar ko nav interesants, jo ir tikai "ļoti talantīgs" braucējs, bez liela tirgus un kapitāla aiz muguras.
Nu jā, Somiem gan liels tirgus, laikam tāpēc viņiem tik daudz labu brauēju, F1 un WCR..

Ja tiešām viņš būs tā vērts, tad arī tiks.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-11 14:03, pirms 15 gadiem
manā trasē gonka

  -2 [+] [-]

, 2009-05-11 15:00, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Ar katru sezonu Šlega ir aizvien tālāk no F1,jo atliek tikai iemest acis pretendentu sarakstā,kas stāv rindā uz F1 (ar Bruno Sennu priekšgalā), lai kļūtu skaidrs,ka ir tā kā ir!
Nelielu cerību Šlegam dod tas,ka iespējams nākošsezon F1 gatavojas ienākt vairākas jaunas komandas! Bet tās ir niecīgas cerības,jo visticamāk arī šīm komandām ir vajadzīgi piloti,kam aiz muguras spēcīgi sponsori!
ar katru gadu arvien talak? vispar jau ar katru gadu vins savam merkim tuvojas. pedejos divus gadus vins varbut stav uz vietas, bet ja paskatas kados cempionatos haralds ir braucis vairakus gadus atpakal un kados tagad tad pateikt ka vins attalinas no F1 ir nu..... stulbi! haralds jau ir tur pat aiz F1, daud augstak vairns nav kur kapt. ja gp2 butu ta pate virsonte bet ari WSR ir tik pat augstas klases cempionats. vienigi f-masters vatrbut vel nav tik prestizs. sobrid izskatas ka harlads bukse uz vietas, bet sapnis ir loti reals. tu mineji tikai bruno sennu kurs ir aiz F1 un pareizi ari ir, vienigais jaunais pilots(cik nu vins jauns) kurs varetu ienak F1 ir tiesi senna un nejau tadel ka vinam butu hamiltona vai fettela talants. sobrid zemakajas klases nav neviena supertalanta, visi sie jaunie piloti ir apmeram viena limeni ar haraldu, bet haralda trumpis ir tas ka vinam ir salidzinosi milziga pieredze. F1 bus vismaz tris jaunas komandas(visdrizak cetras jo no F1 palno aiziet toyota un tas nozime ka atbrivojas vleviena vieta) un tada gadijuma jaunajam komandam bus vajadzigi jauni specigi piloti ar lielu pieredzi autosporta un haralds saja saraksta butu pasa augsgala. no jauno pilotu laba gala haralds ir pats pieredzejusakais.
sis ir tas bridis kad slegam ir izredzes ieklut F1, komandam vairs nebus vajadzigi piloti kuri ar piesaistit lielus lidzeklus jo tos 40 milj var sagrabinat visas F1 komandas bet komandam bus vajadzigi pieredzejusi jauni piloti kas spej no mazumina uztaisit normalu formulu. ka tu doma kapec brawn patureja baricello? nejau del rezultatiem bet del ta ka vins ir loti pieredzejs
viss sobrdi ir atkarigs no pasa haralda un vina menedzera. harlads nebut nav no tiem sliktakajiem pilotiem. tas vien ka haris F3 testos nobrauca praktiski vienadi ar zutilu kurs ibja trenejies ilgak un tas ka haris ir ibjis hondas mitne un runajis ar pasu rosu braunu jau kautko nozime.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 15:03, pirms 15 gadiem
@playthegame

Hulkenbergs nākamsezon arī braukšot F1 iekš BMW laikam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-11 15:54, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Pirmkārt,es vienkārši uzrakstiju savu viedokli,un tāpēc jau nevajag tā uzvilkties!
Viss ko uzrakstiji ir zināma taisnība, bet tam trūkst tikai viena atziņa-kamēr Šlega (viņa menedžeris) neatradīs sponsoru, kas spēj ieinteresēt F1 komandu vadītājus! Pat ja nākošā sezonā F1 komandu budžetus saīsinās līdz 40 miljoniem, katra pilota personiskiem sponsoriem būs milzīga nozīme, jo tas budžeta saīsinājums attiecās tikai uz formulu attīstību,bet ne uz pilotu algām un komandu prezentāciju lietām!
Baričello palika Brawn, tāpēc, ka ideālāku ieroču nesēju Batonam Brauns diez vai tuvākā laikā atrastu! Baričs arī nav muļķis,jo itin labi saprot, ka ja viņš nebūtu piekritis šādai lomai, tad šosezon diez vai viņam būtu atradusies vieta F1. Tas ka viņš vakar Baričs bija sašutis par komandas taktiku ir tikai teātris, kuram viņš jau labi sagatavojās vel braucot Ferārī komandā!
Kas attiecās uz pieredzi,tad Tu smagi maldies,jo sen jau zināms, ka F1 bosi labāk paņēms kādu jaunu iesācēju, bet kuram visi sola spožu nākotni,nekā tādu kas ir jau ko pieredzējis,bet ne ar ko nav izcēlies! Šlegam varbūt ir pieredze,bet nav spožu panākumu,un tas šajā gadijumā nav mazsvarīgi!
nejau vienmer ir vajadzigi baigie sponsori lai tiktu F1, piemeram kubica, cik vinam ir sponsori kas dotu lidzi miljonus? ari am pasam alonso ir tikai viens lielais sponsors, santander kas vilksies vinam pakal visu vina karjeru. turkalt lielos sponsorus piloti iegust tikai tad kad vini jau ir iekluvusi F1. visi reklamas ligumi ir tikai pectam kad pilots jau stabils F1 braucejs. protams ir iznemumi ka piemeram pike un nakadzima kuri atrodas F1 tikai pateicoties tam ka vini spej izpalidzet komandai ar naudas lietam. pike gadijuma tas ir uzvards, pike uzvards ir vertiba pie kura grib pasauloties katrs sponsors, bet nakadzimas gadijuma ir ta ka williams brauc ar toyota motoriem un japanu toyota ir ieintereseti lai F1 butu pec iespejas vairak vinu tautiesu tapec piedava williamsam savus motorus par daudz zemaku cenu. neviens ne otrs nakamaja gada F1 visticamak vairs nebus. un abu so pilotu pazusanai bus viens iemesls, 40 milj. griesti. pike gadijuma renault vairs nebus vajadigs klauns ie kura naks sponsori un maksas lielu naudu lai tikai varetu pagrozities kopa ar cilveku kuram ir uzvards pike un nakadzimas gadijuma williams visticamak izmantos cosworth dzinejus un coswortham ir pie vienas vietas vai komanda brauc japanis korejietis vai igaunis, motori tiks piegadati par vienu noteiktu summu.
par to pieredzi runajot, ja piekritu, komandas labak nemtu kadu nakamo hamiltonu vai fettelu, bet ja nav ko nemt? sobrid nav neviena jauna supertalanta. visi piloti kas stav pie F1 durvim ir haralda limena piloti. nakamais raditajs ko vini izveletos ir pieredze. pie tada super mikroskopiska budzeta komandas izveletos pilotu kuram ir pieredze ar tehniku, kurs spetu netikai atri braukt bet ari attistit formulu. un tada gadijuma haris butu pilots nr.1 ko izvletos. sobrid tiesam nav neviena supertalanta. visi sie jaunie piloti ir haralda, sennas, rodrigesa, grozana lieman piloti bet neviens no viniem nav tads supertalants kuru varetu panemt F1 bez rindas. ir jauni supertalanti ka bambers, algusuari un perez bet tie visi ir 90 gada un jaunaki un viniem lidz F1 vel jagaida vismaz 3 gadi.

     [+] [-]

, 2009-05-11 15:55, pirms 15 gadiem
voldemarz rakstīja: @playthegame

Hulkenbergs nākamsezon arī braukšot F1 iekš BMW laikam
es runaju par pilotiem kuriem nav stabila liguma ar F1 komandam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 16:25, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nepareizs salīdzinājums, jo Kubicam aizmuguras stāv 38 130 302 cilvēku lielais tirgus,kas jebkuram sponsoram ir ļoti interesants mērķis+Kubica stāvēja krietni tuvāk F1 nekā Šlega jebkad!
ja, taisniba, polijas tirgus ir daudz lielaks neka latvijas bet tomer polija nebut nav ta ekonomiski attistitaka valsts eiropa kura varetu baigi tirgoties. par to stavesanu pie F1, stridigs jautajums. ja vins bija renault pasparne, bet neaizmirsti ari to ka kubica tika izbrakets un renault izmeta kubicu no savas sistemas ka neperspektivu pilotu. turklat tas ka esi kadas komandas pasparne nenozime ka esi tuvak F1. renault un ik ipasi red bull sistemas ir loti daudz jauno pilotu un sim komadam pieder tiesibas uz so jauno pilotu. ja piemeram red bull jaunajam pilotam ir kad 5 citi konkurenti uz vienu vietu tas nozime ka tikt saja vienigaja vieta ir loti gruti. neesmu nekdas ligumu specialists bet esot ari ta ka ja tu piemeram esi red bull sistema, tev nav variantu tikt F1 RBR komandam bet par tevi interesejas piemeram force india un vini tev piedava ivetu komanda tu uz FI evari tikt jo esi RB ipasums. taka tas ka esi kadas komandas isstema nebut nenozime ka tas ir kautkas labs. iespejams ka ja kubica netiktu izbrakets tad vins vlejprojam butu renault testpilots un brauktu WSR. starpcitu atceros ka vienu gadu slegelmilhs sporta studija teica ka vins negribetu noklut nevienas F1 komandas pasparne.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-11 17:15, pirms 15 gadiem
starpcitu delfos atradu dalibnirku sarakstu, nu teiksu ka harim konkurenti ir ne pa jokam. leimers, andersens, krals jau ir zinami piloti, bet bambers un rossi ir jaunie supertalanti kas objektivi skatoties ir limeni augstaki par haraldu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-11 18:04, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Tev jasaprot,ka F1 turās uz dažiem spilgti izteiktiem vaļiem, un viens no tiem ir TV auditorija! Ne velti Bernijs tik lielas pūles velta tam, lai F1 piesaistītu pēc iespējas vairāk auditorijas!
Ja teiksim pirms Kubicas parādīšanās F1 bolīdā Polijā interese par šo sporta veidu bija zem vidējā Eiropā,tad tagad tur valda F1 mānija! Viņi joprojām grib būvēt F1 trasi netālu no Gdaņskas!
Man nav pierādijumu,bet es sliecos domāt, ka pie Kubicas parādīšanās F1 nemaza loma bija Bernijam! Es negribu teikt, ka Kubica ir slikts pilots,jo pārspēj savu daudz pieredzējušāko komandas biedru vienos vārtos, tomēr arī viņš ir no tiem pilotiem ,kas ir tik stiprs cik stipra ir viņa formula!
Esmu ļoti izbrīnīts,ka F1 joprojām nebrauc neviens krievu pilots un tik smagi iet ar F1 trases būvniecību Krievijā. Domāju ka tiko pie autosporta debesīm parādīsies kaut viens spilgts jaunais krievu auto braucejs kādā no formulu klasēm, tā viņš tiks mērķtiecīgi no visām pusēm virzīts uz F1!
par tiem krieviem runajot, domaju ka ja bernijs gribet tad kads krievs jau butu F1. krievi zemakajos cempionatos ir loti daudz. gan f-masters, gan gp2 gan WSR. visos trijos specigakajos cempionatos ir vismaz viens krievs. turkalt petrovs gp2 brauc tiesam labi un vinu iestumt F1 nebutu problemu, bet bernijam to ir jagrib
bernijs jau tagad sapno par F1 piloti melnadaino ebreju sievieti

     [+] [-]

, 2009-05-11 18:15, pirms 15 gadiem
Pleyhegame pareizi redz situāciju, atšķirībā no dažiem, ir dažas kļūdas- mērkis un sapnis ir dažādas lietas un Rossi ir pārāks tikai ar uzvārdu, ne braukšanā, arī Babera līmenis būs redzams Po.

     [+] [-]

, 2009-05-11 18:20, pirms 15 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Pleyhegame pareizi redz situāciju, atšķirībā no dažiem, ir dažas kļūdas- mērkis un sapnis ir dažādas lietas un Rossi ir pārāks tikai ar uzvārdu, ne braukšanā, arī Babera līmenis būs redzams Po.
es nesaku ka rossi ir paraks, atlantic cempionata redzejam ka rossi palika aiz haralda, bet jaatzist ka bambers gan ir suprtalantigs. kautvai tas vien ka vins pagajusaja gada taja pasa f-masters jau sava pirmaja sacikste izcinija uzvaru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-11 18:41, pirms 15 gadiem
Bez sponsoriem tikt F1 būs grūti.

     [+] [-]

, 2009-05-12 09:54, pirms 15 gadiem
Lielākā daļa nav laikam sapratusi ko rakstija delfi-Haraldam ir menidžers kurš turpmākos 3 gadus piesaista sponsoru naudu Haralda karjerai, no intervijas var nojaust ka uz formulas būs tikai 333 logo, par iepriekšējo ieguldijumu.