Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lielais orientēšanās brauciens

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šogad vasaras aktīvās atpūtas sezona ir sākusies neparasti agri. Ielās var redzēt aizvien vairāk ekskursantu, velosipēdistu un skrituļotāju. Bet varbūt ir vērts pašam izmēģināt ko jaunu un neparastu?

Autofotoorientēšanās – tās ir 10 stundu piedzīvojumu sacensības auto tūristiem, kurās dalībniekiem pēc ''Jāņa Sētas'' kartes ir jāizdomā kā aizbraukt līdz atzīmētajam punktam un pēc fotogrāfijām ir jāatrod vai jāatpazīst objekts, kurš jānofotografē. Dažus punktus ir jāatrod ar loģikas palīdzību, citur jāizmanto intuīcijas palīdzība.

Jau ceturto reizi interneta portāls iauto.lv rīko šādas autofotoorientēšanās sacensības - „Lielo Orientēšanās Braucienu”. Šoreiz meklēsim Ziemeļvidzemes interesantākos apskates objektus un neparastas vietas, izstaipīsim kājas Naukšēnos, paciemosimies Saulkrastos, ar vienu riteni „ieskriesim” Igaunijā, kā arī izmēģināsim spēkus kādās neparastās sacensībās.

Lai diena izdotos, Tev ir nepieciešams automobilis un komanda no vismaz diviem cilvēkiem. Neaizmirsti paņemt līdzi fotoaparātu, karti un labu garastāvokli.

„Lielā Orientēšanās Brauciena” starts 30.maijā pl.11.00 kafejnīcā/DUS „Kurši” Saulkrastos (uz VIA BALTICA apvedceļa). Finišs plkst. 21:00 Reiņa trasē Turaidā.

Dalība pasākumā, tikai iepriekš reģistrējoties internetā. Reģistrācija jau ir sākusies! Pieteikšanās anketu, nolikumu un citu noderīgu un nepieciešamu informāciju meklē autofotoorientesanas.lv.

Ja Tev tieši 30.maijā nav auto, ar kuru piedalīties „Lielajā Orientēšanās Braucienā”, rigacarrent.lv dāvā Tev iespēju nomāt auto šim pasākumam par Ls 10 dienā.

Par atsevišķu samaksu iespējama nakšņošana viesu namā “Reiņa trase”. Pieteikšanās un naktsmītņu rezervēšana reinatrase.lv vai pie viesu mājas administratores pa tālruni: 29398497

Tiekamies 30.maijā „Kuršos”! Ierašanās no pl.9.00.

Informāciju sagatavoja:
Inese Postnaja

     [+] [-]

, 2009-05-11 16:18, pirms 15 gadiem
šogad ju šādā piedalījos, tas bija LOB2 iauto rīkots, ja nemaldos.

Tiešām labs pasāciens, iesaku!

     [+] [-]

, 2009-05-11 19:16, pirms 15 gadiem
man shiet ka tas ir par garu. Pa pilseetu ar krietni iisaakiem paarbraucieniem ir gana interesanti