Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs traumas dēļ izlaidīs Latvijas čempionātu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs traumas dēļ izlaidīs Latvijas čempionātu
Kritieni sāk kļūt par Maksima Bogdanova ikdienu
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs vakar Zviedrijas "Allsvenskan" spīdveja līgas sacīkstēs piedzīvoja smagu kritienu, tādēļ būs spiests izlaist svētdien paredzēto Latvijas spīdveja čempionātu.

Maksims Bogdanovs divas dienas pēc kārtas demonstrēja savu meistarību Zviedrijā. Ja pirmajā dienā viņš palika otrais komercmačos, tad vakar viņš labi nostartēja sava kluba "Masarna" rindās, tiekot pie deviņiem punktiem. Varēja būt arī vairāk, ja vien viņš pēdējā braucienā nebūtu sadūries ar Magnusu Zeterstrēmu, piedzīvojot ļoti sāpīgu kritienu. Šoreiz viss beidzies bez lūzumiem, toties braucējiem ir pamatīgi nobrāzumi.

Viss liecina par to, ka Maksimam nāksies izlaist svētdien paredzēto Latvijas spīdveja čempionātu, taču pastāv varbūtība, ka "Trakais Maksis" būs gatavs svētdienas sacīkstei.

Jau tagad zināms, ka svētdien uz starta nedosies Daugavpils "Lokomotīves" leģionārs Romāns Považnijs, bet pārējie šogad mūsu kluba rindās braukušie sportisti būšot ierindā. Arī Grigorijs Laguta, kurš sākumā bija atteicies no iespējas startēt.

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

     [+] [-]

, 2010-09-10 13:22, pirms 14 gadiem
tas gan nav labi, it īpaši ka drīz ir junioru fināla pēdējais posms!

     [+] [-]

, 2010-09-10 14:49, pirms 14 gadiem
Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs .Nja....Lai veselojas !