Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: Smaga avārija GT sacīkstēs, fotogrāfs bezsamaņā

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: Smaga avārija GT sacīkstēs, fotogrāfs bezsamaņā
FIA GT sacensību starts
Foto: fiagtseries.com

Kamēr F1 posmā Nirburgringā lidojošs ritenis notrieca un traumēja TV operatoru, Zandvortā tajā pašā dienā notika iespaidīga avārija FIA GT pasaules čempionāta posmā.

No trases izslīdējis "Audi R8 LMS" automobilis ietriecās metāla barjerā, kur tobrīd atradās fotogrāfs. Ar smagām traumām cietušais jau bezsamaņā tika nogādāts slimnīcā.

Jāpiemin, ka šajās sacensībās piedalījās ar bijusī WRC zvaigzne Sebastians Lēbs, kurš nesen ar iespaidīgu uzvaru atgriezās no Paikspīkas kalnā braukšanas sacīkstēm. Starts FIA GT trešajā posmā gan viņam neveiksmīgs - izstāšanās pirmajā braucienā un tikai 14. vieta finālsacīkstē.

Izmantotie resursi:
FIA GT Series - The Official FIA GT Series Site

     [+] [-]

, 2013-07-10 12:38, pirms 11 gadiem
Aizliegs arī iekšmalā aiz dzelžiem tagad stāvēt? Pēc vaļņa norakšanas Tarzānu vairs pazīt nevar.. Tikai tribīnes jumts labajā pusē liecina, ka šī ir vecā Zandforta

     [+] [-]

, 2013-07-10 14:01, pirms 11 gadiem
Riktīgs freak accident.

     [+] [-]

, 2013-07-10 14:52, pirms 11 gadiem
Tajā vietā ietriekties vēl vajag iemanīties!
Ne par velti tur nav žogu, kā trases pretējā pusē.
Vnk, liktenis/karma/hvz... Atradās tas fotogrāfs neīstajā vietā neīstajā laikā, un vēl arī izvairīties neiemanījās...