Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

A tribīnes biļetes uz ''Neste World RX of Latvia'' rallijkrosa posmu Biķerniekos izpērk stundas laikā

A tribīnes biļetes uz ''Neste World RX of Latvia'' rallijkrosa posmu Biķerniekos izpērk stundas laikā
Foto: fiaworldrallycrossrx.com

Kā liecina jaunākā informācija, tad nepilnas stundas laikā ir izpirktas A tribīnes biļetes uz Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmu ''Neste World RX of Latvia'' Biķerniekos.

Šodien plkst 10:00 no rīta sākās biļešu tirdzniecība uz Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmu ''Neste World RX of Latvia'', kas risināsies 1. un 2. oktobrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Aktivitāte, lai iegādātos biļetes uz šīm sacensībām, bija ļoti liela, jo pēc nepilnas stundas Biļešu serviss mājas lapā varēja redzēt, ka A tribīnes biļetes vairs nav pieejamas.

Kā portālam Go4speed apstiprināja Biļešuserviss pārstāve, tad nepilnas vienas stundas laikā A tribīne tika izpirkta, taču jāņemot vērā to, ka vēl kādas biļetes A sektorā var parādīties, kura atgriežas pārdošanā, ja kāds būs pārdomājis.

Atgādināsim, ka visas ieejas biļetes paredzētas rallijkrosa sacensību vērošanai sestdien un svētdien, sniedzot autosporta līdzjutējiem iespēju klātienē vērot pasaules ātrākos rallijkrosa meistarus – leģendārus ārvalstu sacīkšu braucējus un vietējos latviešu talantus, kuri cīnīsies par uzvaru tepat Latvijā, visiem tik zināmajā Biķernieku trasē!

“Ne visiem Latvijas autosporta līdzjutējiem ir iespēja doties tālos ceļojumos, lai klātienē vērotu tādas motoru sporta leģendas un zvaigznes kā Lēbs, Sūlbergs vai Bloks, tādēļ, veidojot ieejas biļešu cenu politiku, centāmies rast kompromisu, lai sacensības būtu pieejamas pēc iespējas plašākam cilvēku lokam. Esmu pārliecināts, ka Latvijas līdzjutēji ir vieni no labākajiem pasaulē, un oktobrī visa pasaule TV ekrānos skatīsies sacensības uz pilnu tribīņu fona," RA Events direktors Raimonds Strokšs.

Ieejas biļešu cenas pakārtotas tribīņu izvietojumam un trases pārredzamībai no tām – lētākās biļetes būs iespējams iegādāties stāvvietu sektorā, tās maksās 25,00 eiro, bet sēdvietas tribīnē, no kuras varēs pārredzēt lielāko daļu trases – 75,00 eiro. Sēdvietas tribīnēs nebūs numurētas, ļaujot skatītājiem pašiem izvēlēties sev vēlamo sēdvietu un veidot fanu grupas. Bērniem līdz sešu gadu vecumam (ieskaitot) ieeja pasākuma norises vietā būs bez maksas, bet bērniem no septiņu līdz divpadsmit gadu vecumam (ieskaitot) ieejas biļetes varēs iegādāties ar 20% atlaidi. Savukārt personām ar invaliditāti ieeja Biķernieku trasē būs bez maksas, bet viņa asistentam paredzēta ieejas biļete par pazeminātu cenu – 10,00 eiro.

Apmeklētājiem, kuri vēlas izbaudīt īpašas ērtības, sacensību organizatori piedāvā iegādāties biļetes, kuras ļaus apmeklēt īpašo viesu jeb VIP sektoru.

Biļešu kategorijas

KategorijaCena (EUR)Ieeja dalībnieku parkā
Stāvvieta ST25.00Būs iespējams iegādāties atsevišķu biļeti
Tribīne D40.00Iekļauta
Tribīne C45.00Iekļauta
Tribīne B65.00Iekļauta
Tribīne A75.00Iekļauta
Tribīne VIP300.00Iekļauta

     [+] [-]

, 2016-03-10 17:15, pirms 9 gadiem
Cik vietu tribīnees kopaa ?
Jo apmeklētāju daudzums būs virs 30.000 cilvēku ...

     [+] [-]

, 2016-03-10 17:15, pirms 9 gadiem
Cik vietu tribīnees kopaa ?
Jo apmeklētāju daudzums būs virs 30.000 cilvēku ...

     [+] [-]

, 2016-03-10 18:14, pirms 9 gadiem
boswel rakstīja: Cik vietu tribīnees kopaa ?
Jo apmeklētāju daudzums būs virs 30.000 cilvēku ...
kaut kur lasīju,ka paredzēts uz 15 sākumā un tad C tribīni pēc vajadzības palielinās tikai