Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanis izstājas pasaules kartinga čempionāta finālā

Agris Suveizda

Štolcermanis izstājas pasaules kartinga čempionāta finālā
Tomass Štolcermanis. Foto: Energy Corse Racing Karts

LETA. Latvijas autosportists Tomass Štolcermanis svētdien Itālijā pasaules čempionātā kartingā izstājās OK klases finālsacensībās.

Finālā Štolcermanis startēja ar 12. numuru no sestās rindas un pēc starta atkāpās uz 15.vietu, turpinājumā izstājoties no sacīkstes. Latvijas autosportists tika klasificēts 31. vietā.

Sacīkstēs, kurās no 36 startējušajiem braucējiem finišēja mazāk nekā puse jeb 17, uzvaru izcīnīja Kirils Kuckovs, kurš par teju divām sekundes desmitdaļām pārspēja nīderlandieti Renē Lammersu, bet vēl pēc pussekundes finišēja japānis Kīns Nakamura-Berta.

Sestdien kvalifikācijas braucienos Štolcermanis savā grupā bija otrais, septītais un ceturtais. 16 gadus vecais Štolcermanis pēdējos divus gadus piedalījies "Ferrari" vienības organizētā nometnē.


Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-08 19:22, pirms gada
Labs turnīrs. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2023-10-08 19:38, pirms gada
Traks fināls.
Žēl, ka Tomasam nepaveicās, neparādīja un nepastāstīka, kāds iemesls bija, lai izstātos jau 2. aplī. Ja tehniska problēma, tad būtu bijusi iespēja pacinīties par top3. Pauels startēja no 15.vietas un bija pat uzkāpis uz 3.vietu, līdz viņu izstūma no trases. Uzvarētājs Kuckovs startēja no 13.vietas.
Vispār finišēja 14 braucēji. Pēdējā aplī vēl daži paspēja izveidot sadursmes.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-08 19:46, pirms gada
Mjā žēl, liekas ka starta burzmā kaut ko salauza.
Cik vispār saprotu no intervijas ar Haraldu, tad Tomass brauc diezgan vājā komandā un tas ka viņš tur gāž regulāri pa top5 ir wow.

     [+] [-]

, 2023-10-08 21:13, pirms gada
lai veicas naktone..cerams ar so sniegumu parliecinas kadas top komandas panemt sevi komndaa...