Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Markuss Kokins izcīna 1. vietu motokrosa sacensībās Igaunijā

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Markuss Kokins izcīna 1. vietu motokrosa sacensībās Igaunijā
Markuss Kokins
Foto: Andryy Flysurfer

Pērnā gada Latvijas vicečempions motokrosā 125cc klasē Markuss Kokins sestdien Igaunijā izcīnīja uzvaru "Smilšu karaļa" sacensībās MX Juniori klasē, bet vērtējumā kopā ar PRO klases braucējiem tukumniekam 5. vieta.

avas pārstāvētās junioru klases kvalifikācijā "MX Moduls" kluba pārstāvis Markuss Kokins, lai arī uzrādīja otro labāko rezultātu, finālbraucienos viņš bija nepārspējams, visos trīs braucienos finišu šķērsojot kā pirmais, kas nodrošināja viņam 1. vietu sacensību dienas izskaņā.

MX Junioru konkurencē uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Gregors Kūsks no Igaunijas, bet trešais palika Kūska tautietis Romeo Pikands.

Kopējā vērtējumā ar MX PRO braucējiem Kokins izcīnīja 5. vietu, piekāpjoties vien pasaules līmeņa braucējiem Gerta Krestinovam (Igaunija), Harijam Kullasam (Somija), Karelam Tilkam (Igaunija) un Andero Lusbo.

Atgādinām, ka 28. aprīlī tiks atklāta jaunā "Magnum" Latvijas motokrosa čempionāta sezona ar posmu Aizputē, kur Markuss Kokins startēs MX2 klasē.