Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bloka jaunais pasaules RX čempionāta auto 100 km/h sasniegs mazāk par divām sekundēm

Bloka jaunais pasaules RX čempionāta auto 100 km/h sasniegs mazāk par divām sekundēm
Kena Bloka jaunais auto

Kens Bloks publicējis sava jaunā ''Ford Focus RS'' modeļa attēlus, ar kuru sportists šogad startēs pasaules rallijkrosa čempionātā

Jau ziņojām, ka šogad Kens Bloks kopā ar Reiņa Nitiša bijušo komandas biedru Andreasu Bakerudu aizvadīs pilnu pasaules RX čempionāta sezonu. Kā atzina Bloks, tad ''Hoonigan Racing Division'' komandas rīcībā būs M-Sport rūpnīcā būvētais jaunais ''Ford Focus RS'', kuram būs pilnīgs rūpnīcas atbalsts. Tāpat kā citi rallijkrosa auto, arī šis jaunais auto 100 km/h spēs sasniegt mazāk par divām sekundēm.

''Esmu ļoti priecīgs pagarināt savas attiecības ar ''Ford Performance. Tas ir pilnīgi neticami, ka, startējot FIA pasaules RX čempionātā, šosezon un turpmāk saņemšu rūpnīcas atbalstu. Un vai jūs redzējāt to mašīnu, ko viņi man uzbūvēja, lai startētu sacensībās? Eksplodēju, kad viņi man parādīja šo auto. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad varēšu sākt testēt un braukt ar šo auto,'' saka Kens Bloks, kurš līdz šim ir piedalījies divos pasaules RX posmos. Norvēģijā viņš palika trešais, piekāpjoties Peteram Solbergam un uzvarētājam Reinim Nitišam, bet Francijas posmā Bloks ierindojās ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
Autoblog - We Obsessively Cover the Auto Industry
FIA World Rallycross Championship

  -1 [+] [-]

, 2016-03-08 12:31, pirms 9 gadiem
Kena Bloka jaunais pasaules RX čempionāta auto 100 km/h sasniegs mazāk par divām sekundēm - gluži tāpat, kā pārējie auto, kas startē Supercar klasē.

     [+] [-]

, 2016-03-08 13:02, pirms 9 gadiem
4 durvis?

     [+] [-]

, 2016-03-08 16:04, pirms 9 gadiem
KillerLoop rakstīja: 4 durvis?
Sleepers