Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Traģiskā nedēļa motoru sportā - arī "Baja 500" rallijā trīs bojāgājušie

Juris Grīns
Juris Grīns

Traģiskā nedēļa motoru sportā - arī "Baja 500" rallijā trīs bojāgājušie
"Baja 500" traģēdijas vieta
Foto: wydailynews.com

Pagājušā nedēļas nogale pasaules motoru sportā izvērtusies traģiska - bijā gājuši kopumā seši cilvēki, trīs no tiem "Baja 500" rallijreida laikā Amerikā.

Jau ziņots, ka Moto2 čempionāta treniņbraucienu laikā Barselonā nositās 24 gadus vecais spāņu motosportists Luiss Saloms. Tikmēr Menas salā notiekošo TT motosacensību laikā bojā gāja 27 gadus vecais šosejas blakusvāģu pilots Dvaits Bīrs un 50 gadus vecais solo motošosejas braucējs Pols Šūsmits, kurš nāvējoši avarēja treniņā.

Tikmēr sestdien Meksikā notiekošajās tuksneša sacīkstēs "Baja 500" reģistrēti vēl trīs nāves gadījumi. Nositušies divi motosportisti, kā arī nāvējoši traumēts kāds tikai astoņus gadus vecs zēns, kurš bija ieradies sacensībās kā skatītājs.

Amerikāņu sportists Tods Pedersens ar savu pikapu kādā līkumā noslīdējis no pakalna malas, un mašīna nekontrolējama uzbraukusi tur stāvošajiem skatītājiem. Notriekti trīs no tiem, vo vidū bijis astoņus gadus vecs zēns, kurš nogādāts slimnīcā, taču tur miris. Viņš bijis kāda jauna mācītāja dēls, bet bērna māte tika hospitalizēta ar kājas un galvas savainojumiem.

Notika arī divi viens ar otru nesaistīti negadījumi motociklu kategorijā. Viens no bojāgājušajiem ir Treviss Livingstons, bet otrs - Noahs Īvermens. Abi bijuši 34 gadus veci amerikāņi un braukuši ar "Honda CRF450X" motocikliem.

Izmantotie resursi:
KTLA | Los Angeles News and Video for Southern...

     [+] [-]

, 2016-06-07 16:08, pirms 8 gadiem
Protams, traģiska ziņa, taču par laimi šajā ziņā Latvijas rallijs ir pasaules līmenī, ja runājam par drošību, jo skatītāju vietas netiek izmētētas "kur pagadās" vai kur labāk redz, bet gan stingri norīkotas kur drīkst un kur nē! Un ar galvu tas tiek domāts, nevis ka skatītāji izdomā nostāties ārējā līkumā!

  -1 [+] [-]

, 2016-06-07 17:29, pirms 8 gadiem
Motoru sports priekš pašnāvniekiem!

     [+] [-]

, 2016-06-07 19:04, pirms 8 gadiem
vēl jau tas lietuvietis autokrosā nomira! bet vispār traģiski