Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Svētdien Biķerniekos noslēgsies drifta sezona

Jānis Pārums

Drifta sezona tuvojas noslēgumam un uz šogad pēdējo sacensību posmu pulcēsies liels skaits dalībnieku abās ieskaites klasēs. Jau 9.oktobrī Biķerniekos drifta sezonas noslēgums un arī Biķernieku trases vasaras sezonas noslēgums.

Uz starta redzēsim gan "Street", gan "ProAm" klases un arī PRO klases braucējus. Dažus pārsteigumus būs sagādājuši arī paši braucēji, piemēram, "Street" klases kopvērtējuma līderis Nikolajs Makarovs sacensībās piedalīsies ar Gata Lapāna drifta BMW, bet rallijbraucējs Ralfs Sirmacis ar Jāņa Lamberta PRO auto. Pārsteigumi arī no Kristenas, viņa atgriežas trasē ar visiem labi zināmo dzelteno Volvo. Uz starta būs arī igauņu braucējus Raitu Lamberu un Haroldu Valdma.

PRO izaicinājuma braucienos redzēsiet Jāni Eglīti (Austrumeiropas PRO drifta čempionu 2011 un Latvijas drifta divkārtējo čempionu), Ingemāru Jēkabsonu ( Latvijas drifta čempionāta 5. vietas ieguvēju), Ēriku Ulasu (Latvijas drifta čempionāta 9. vietas ieguvēju), Jāni Lambertu (Latvijas un Austrumeiropas drifta čempionāta 3. vietas ieguvēju) un Henri Puhmasu (latviešu skatītāju favorītu no Igaunijas). Visiem PRO braucējiem gan vēl ir iespēja pieteikties, tāpēc saraksts varētu paplašināties.

Katram interesentam, kurš vēlas pamēģināt savus spēkus driftā, ir lieliska iespēja to izdarīt. "Street" klasē var piedalīties jebkurš braucējs, dalības maksa - 25 Ls. Vairāk informācijas par sacensībām - tehniskie noteikumi un nolikums pieejams LATVIJAS AUTOMOBIĻU FEDERĀCIJA sadaļā "drifts" vai LDA mājas lapā sadaļā "dokumenti".

Sacensības sāksies 14:00, ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, DUS Statoil un Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU...
• Pieaugušo 3,50 Ls
• Bērnu no 10-16 g.v 2 Ls
• Pensionāriem 1 Ls
• Ģimenes biļete(2+2) 7 Ls
• Bērniem līdz 10 g.v. , kā arī skolēniem līdz 5. klasei (ieskaitot) ieeja bez maksas.

Uz vietas pasākuma dienā būs pieejamas biļetes arī dalībnieku parkā 6 Ls