Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latvijai jauns rekords, bet ar to nepietiek

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijai jauns rekords, bet ar to nepietiek
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Veiksmīgi 2009. gada Pasaules spīdveja kausa izcīņas kvalifikācijas sacensībās nostartējusi Latvijas komanda, kas ieņēma otro vietu. Līdz pirmajai vietai pietrūka tikai trīs punktu.

Daugavpils trekā kopumā startēja 4 izlases - Latvija, ASV, Čehija un Somija. Pirmie divi braucieni Latvijas komandai bija ļoti neveiksmīgi, jo izdevās iegūt vien vienu punktu, taču nākamajos divos Puodžuks un Bogdanovs izcīnīja uzvaras. Diezgan ātri kļuva skaidrs, ka par uzvaru cīnīsies Latvijas un Čehijas komandas, jo Somija un ASV sacensības aizvadīja nestabili.

Pateicoties līdzvērtīgākam sastāvam, pie uzvaras tika Čehija, bet tikai trīs punktus atpalika Latvija. Trešajā vietā palika Somija, bet pēdējā ar pašu Henkoku priekšgalā palika ASV. Otrā vieta ir labākais Latvijas sasniegums kvalifikācijas saecensībās, bet ar to nepietika, lai tiktu nākamajā kārtā.

Mūsu komandā labākais bija Puodžuks, kurš izcīnīja 15 punktus, 13 - Bogdanovam, 10 - Pauram, 7 - Karavackim. Čehiem labākais ar 13 punktiem bija Alešs Drimls. Somijai 12 punktus izcīnīja Kauko Nieminens, bet Henkoka kontā 14 punkti. Tāpat jāpiebilst, ka Daugavpils treks šīm sacīkstēm bija sagatavots ļoti slikti, tādēļ sacensības par pārāk kvalitatīvām bija grūti nosaukt.

Otrā kvalifikācijas grupā pie uzvaras tika Slovēnija, kas sīvā cīņā pieveica Vāciju. Vācijas komandas labā lieliski nobrauca Kristians Hefenbroks, kurš savai komandai nopelnīja 11 punktus.

Kvalifikācijas rezultāti:

VietaKomandaPunkti
1.Čehija48
2.Latvija45
3.Somija29
4.ASV26

     [+] [-]

, 2009-05-06 11:39, pirms 15 gadiem
kur tad Laguta ir?????

  +2 [+] [-]

, 2009-05-06 11:46, pirms 15 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: kur tad Laguta ir?????
Lagutam vēl nav Latvijas pases.