Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Drifta sezona Latvijā noslēgusies

Jānis Celmiņš

26. septembrī Biķerniekos notika pēdējie divi "Latvian Drift Cup" posmi – piektais un sestais. Šīs bija pēdējās drifta sacensības šosezon, kurās tika noskaidroti uzvarētāji un arī kopvērtējuma līderi.

Divas trases vienā dienā bija liels izaicinājums gan sportistiem, gan organizatoriem, bet pasākums izdevās un tika aizvadīta lieliska pēdējā sacensību diena.

"Latvian Drift Cup", jeb "Street" klasē šogad kopā notika sešas sacensības, ar katrām sacensībām trases palika ar vien grūtākas un ātrākas. Kopumā visas sezonas laikā savas prasmes trasē izmēģināja ap 70 dalībnieku. Sezonas noslēguma sacensībās piedalījās 41 dalībnieks.

Dienu iepriekš, 25.septembrī Lietuvā, tika noskaidrots arī Latvijas Drifta čempionāta uzvarētājs. Pro klasei šosezon notika pieci posmi, kuros par titulu cīnījās desmit sportisti.

Drifta sezona ir noslēgusies trasē, bet lai to nosvinētu līdz galam, jau šo sestdien, 9. oktobrī klubā "Pussylounge" notiks drifta sezonas noslēguma afterparty, kur patīkamā atmosfērā varēs satikt gan lielākos līdzjutējus, gan pašus braucējus un, protams, visus pārējos interesentus.

Latvian Drift Cup 2010. gada uzvarētāji:

1. vieta- Edijs Ļaksa, Nissan 200sx
2. vieta- Jevgēņijs Kuprijanovs, BMW E30
3. vieta- Edmunds Ērglis, BMWE30

Latvijas Drifta Čempionāta 2010. gada uzvarētāji:

1 vieta- Jānis Eglīte
2 vieta- Ivo Cīrulis
3 vieta- Kristaps Blušs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja