Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pedrosam nepieciešama atkārtota operācija

Pedrosam nepieciešama atkārtota operācija
Dani Pedrosa
Foto: AFP

"MotoGP" komandas "Repsol Honda" līderim Dani Pedrosam, kurš vakar Kataras testos piedzīvoja avāriju un no testiem priekšlaicīgi izstājās, tomēr būs jāveic atkārtota operācija, kuru veiks jau šovakar.

Atgādināsim, ka vakar testos kritienu piedzīvoja Pedrosa, kurš atkārtoti savainoja kreiso roku un celi. Minētais negadījums notika desmitajā aplī, kad Pedrosa nokrita, bet viņa motocikls uzkrita spāņu braucējam virsū.

Jāatzīmē, ka savainojumu viņš guva tieši tajā pašā vietā (rokā un kājā), kurā pērn viņam veica operāciju. Lai arī sākotnēji ziņoja, ka lūzumi nav konstatēti, pēc Barselonā veiktajām pārbaudēm ārsti konstatēja, ka tomēr kreisajā kājā ir lūzums un operācija būs jātaisa, kuru plāno taisīt jau šovakar.

Taču, neskatoties uz atkārtoto operāciju, Pedrosa ir optimisma pilns, ka pēdējos testos, kuri no 28. līdz 29.martam notiks Heresas trasē, viņš varēs piedalīties. Jāatgādina, ka arī iepriekšējie testi, kuri notika Malaizijā, viņam beidzās priekšlaicīgi.

Izmantotie resursi:
autosport.com